📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale idiota.. przez takie wielkie oczka to każdy kaliber przeleci....
Ale jaka reklama na końcu... xD
"U siebie rób jak u siebie, a u obcego na odpierdol."
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Taką kontrolę jakości szanuję.
Nie rozumiem do czego ta ochronka. Jak ktoś się będzie chciał zajebać to raczej czegoś takiego nie kupi. Takim którzy szanują swoje życie i mają sprawny mózg, nic takiego się nie przyda. Ci co zaś mózgu nie mają o takim zabezpieczeniu nawet nie pomyślą.
szanuję fachowca bo takich szanować trzeba.
Nie rozumiem do czego ta ochronka. Jak ktoś się będzie chciał zajebać to raczej czegoś takiego nie kupi. Takim którzy szanują swoje życie i mają sprawny mózg, nic takiego się nie przyda. Ci co zaś mózgu nie mają o takim zabezpieczeniu nawet nie pomyślą.
Niektórzy mają koty.
Pozdrawiam gdy zasrane obsrane gołębie się w to wplączą :/
Kiedyś były lepsze czasy.
Nie oglądać. Nie jebło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów