📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie jestem ekspertem ale wydaje mi się że kopytne i tak generalnie chodzą na końcach kości wiec w sumie zwierzakowi nie robiło to większej różnicy.. ale mogę mylić się...
Ciekawe czy ją z ciakwości odstrzelili czy uśpili, żeby sprawdzić co jej jest ...
Spieszyła się i wyszła na boso.
A co z przyczepnością do podłoża?
Kopyta jej spadły - chyba umrze...
Może straciła kończyny we wnykach?, ale nie sądzę, że bez pomocy weterynarza by przeżyła. Pewnie przez kogoś odratowana.
forza nostra legge
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów