\
\Pewnie za kilkanaście lat Koreańczycy [Pn] będą mieli zajebiście rozwinięty kraj i super świadczenia, gospodarkę etc. A wy nie będziecie mieli czasu, bo będziecie musieli zapierdalać na emerytury swoich rodziców i dziadków, płodzić dzieci, których nie będziecie mogli utrzymać, w nadziei, że może oni kiedyś będą pracować na wasze, na koniec dostaniecie zawału na ulicy, a karetka nie przyjedzie, bo wpadnie w dziurę na drodze i dodatkowo dostanie mandat za niedostosowanie prędkości do warunków.
W tym szaleństwie jest metoda.
Widzieliscie przykladowo ich stadion? Takie tam gowienko na 150 tys ludu. A ile ma ten nasz popierdółkowy basenik?
No własnie....
Fot. Rungrado May Day Stadium
Dobra, przyznaje: Grubcio jest pocieszny
Pih
You'll never walk aloneNo i? Jebcie z Korei Północnej, tak jak kiedyś nabijali się z Polski. Jesteśmy już przecieeeeż takich zachodnim i rozwiniętym krajem, że praktycznie niczego nam nie brakuje, możemy oddawać się rozpuście wyśmiewania biedaków, buraków, robaków, hahaha? Nie uważam, by Korea Pn dążyła do wojny, możecie myśleć, że to są głupki, ale oni doskonale wiedzą co robią, mobilizują społeczeństwo, pewnie wmawiają im, że świat chce ich zaatakować, by ukraść ich dobra, a poprzez eskalację konfliktu chcą dobrych warunków pokojowych. Mówi się, że najlepszym sposobem na szybkie wzbogacenie się, jest zaatakowanie USA, a następnego dnia poddanie się.
\
\Pewnie za kilkanaście lat Koreańczycy [Pn] będą mieli zajebiście rozwinięty kraj i super świadczenia, gospodarkę etc. A wy nie będziecie mieli czasu, bo będziecie musieli zapierdalać na emerytury swoich rodziców i dziadków, płodzić dzieci, których nie będziecie mogli utrzymać, w nadziei, że może oni kiedyś będą pracować na wasze, na koniec dostaniecie zawału na ulicy, a karetka nie przyjedzie, bo wpadnie w dziurę na drodze i dodatkowo dostanie mandat za niedostosowanie prędkości do warunków.
Ja pierdolę, ale masz nasrane we łbie...
Ja pierdolę, ale masz nasrane we łbie...
Wysoko rozwinięta i poparta argumentami odpowiedź
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów