Oryginalny opis:
Oryginalny opis:
Szacun. Co innego pieprzyć głupoty, co to by się nie wyprawiało, a co innego wcielić to w czyn. Automatycznie i bez zastanowienia.
Warto zwrócić uwagę, że w lewej długi trzymał klucze, które upuścił na podłogę zanim sięgnął po pistolet napastnika.
Na lewackie pizdy, jedni czy drudzy to aż za dużo.I to jest żołnierz
A nie pizdusie żołnierze Maryi czy innego skrzywienia
Błagam zablokujcie Pinkmanowi konto bo mój scroll już długo nie pociągnie...
Scroll czy bolące dupsko?
Błagam zablokujcie Pinkmanowi konto bo mój scroll już długo nie pociągnie...
To wyznaczcie dyżury i ciagnijcie na zmiane
Broń napastnika była stosunkowo blisko jego lewej ręki. Poza tym nie celował w niego tylko w sprzedawce także nic nadzwyczajnego, pierwszy lepszy koleś z odrobiną refleksu by tak zrobił
Tak tak, za dużo filmów żeś się naoglądał.
Tak tak, za dużo filmów żeś się naoglądał.
Nie, dobrze napisał, ktoś kto nie straci zimnej krwi na widok broni, i zorientuje się że ma przewagę w masie mięśniowej, umówmy się, 18 latek to zazwyczaj zdechlak jeszcze, w sytuacji kiedy może łatwo pistolet przejąć, przejmuje też kontrolę. Tu nie trzeba było Marine Corps do wyjaśnienia gościa. Fakt, że ryzykował tym, że nie wiedział co niesie ze sobą drugi, a takze trzeci o którym wpsomina opis, to już było niebezpieczne, ale ten pierwszy to jakiś gamoń a nie robber.
Bo pić to trzeba umieć!Broń napastnika była stosunkowo blisko jego lewej ręki. Poza tym nie celował w niego tylko w sprzedawce także nic nadzwyczajnego, pierwszy lepszy koleś z odrobiną refleksu by tak zrobił
Pierwszy lepszy by się zesrał na miękko już na dzień dobry, nie masz pojęcia o czym mówisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów