Kurwa nie wiedziałem, że taki chaos będzie po tym filmiku...
Jednak darujcie sobie te kłótnie, bo nie mają sensu. Wierzący (katolicy) nie rozumieją podstawowej rzeczy. To czy ja wierzę czy nie, czy chodzę do kościoła, czy mam go w dupie, to i tak z mojej kieszeni jest opłacany czy tego chcę czy nie. COMPRENDE???
Dla mnie możecie sobie wierzyć i czcić nawet kurwa i Potwora Spaghetti, ale kurwa za własne pieniądze i bez wpierdalania się w mój sposób życia jako obywatela "rzekomo" wolnego kraju.
Wielcy kurwa katolicy a Starego Testamentu pewnie żaden nie czytał. Ciekawe czy wówczas byście byli takimi zagorzałymi katolami, jak byście się dowiedzieli na czym opiera się ta wasza pojebana religia...
Mało tego, w latach 90. miałem okazję poczytać sobie fragmenty tzw. "Czarnej Biblii" i troszkę mnie jej treść zaskoczyła w porównaniu do wszystkim znanej biblii. A mianowicie, poza jakimiś śmiesznymi rytuałami i ofiarami z baranków i chuj wie z czego (nie pamiętam już niestety), to obiektywnie można stwierdzić, że "przykazania" zawarte w biblii satanistycznej są o wiele, wiele bardziej "ludzkie" i nie nawołują tak do nienawiści jak "standardowa" biblia. Nawet więcej, generalny przekaz w "czarnej biblii", to "
rób wszystko co sprawia Ci przyjemność, bo na to zasługujesz"... Jak sobie to poczytałem i popatrzyłem na polskie społeczeństwo, to kurwa uzmysłowiłem sobie, że jakieś 85% katoli jest nieświadomymi satanistami
Ale chuj tam z wywodami, bo każda próba rozmowy merytorycznej z osobami wierzącymi jest kompletną stratą czasu...
Jak to mówią " Józef, to dopiero miał przejebane... Miał kurwę z dzieckiem na utrzymaniu a nawet sobie nie poruchał..."
Aha katole, polecam zapoznać się bliżej z faktami dotyczącymi "katolickiej" historii, zwyczajów i tradycji, chociażby:
1. Skąd się wzięła choinka a nie kurwa np: kosodrzewina oraz jak pierwotnie była "lokowana/umiejscawiana".
2. Skąd się wziął wianek i biel panny młodej.
3. Jakie zwyczaje panowały 2000 lat temu odnośnie długich włosów (tak piję do tego hipisa na krzyżu).
4. Właśnie
- Jak byli przybijani ludzie do krzyża (stygmaty).
5. Kiedy tak naprawdę hipis się narodził (podpowiedź: na pewno nie w grudniu...)
i wiele innych...
Aha, ten chuj co to każe wszystkim "niekatolikom" wypierdalać z Polski powinien dostać bana i niech wypierdala do Watykanu