źródło widoczne
źródło widoczne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miłosierni patrioci, którzy kochają ludzi tylko w imię państwa... Chciałabym was uświadomić: Polska istnieje wyłącznie jako umowa społeczna - to, czego bronić się deklarujecie, to ludzie, którzy dzielą z wami przywiązanie do idei Polski - a części z nich programowo nienawidzicie.
Za tę sukę powinieneś dostać w ten kaczy pysk, przygłupi śmierdzący padalcu. Gdybyś czytał posty trochę bardziej dokładnie i przede wszystkim rozumiał co czytasz, to byś tak pośladów nie spinał - koleś nade mną przyczepił się nazwy, że w Auschwitz ginęli Polacy, a w Birkenau ginęli Żydzi - poprawiłam go jedynie że tak właściwie to wszystkie te obozy nazywały się Auschwitz z głównej nazwy i miały dodawany dodatkowy człon od nazwy miejscowości w której się znajdowały - czysta, historyczna poprawka zjebie, nigdzie nie napisałam że tej racji nie ma, bo oczywiście że ma, ja poprawiłam jedynie szczegół. Widać właśnie, jak bardzo dbasz o Polskę i jej historię, nie wiedząc o czym pisałam, miernoto życiowa.
W dalszej części swojej wypowiedzi napisałam, że dziwię się czemu administracja eBay nie zbanowała takiej aukcji, bo gdyby była podobna aukcja obrażająca np. ciapatych to zaraz byłby podniesiony medialny alarm, a w takim przypadku jest cisza. Naucz się czytać ze zrozumieniem i wyciągać wnioski, przychlaście.
Uspokój się. Tak poważne tematy zarezerwowane są dla facetów.
@up czepiasz się szczegółów, to była cała siatka obozów, które nazywały się kolejno Auschwitz I, Auschwitz II - Birkenau i Auschwitz III - Monowitz, wszystkie te obozy były całym zespołem i miały jeden główny człon nazwy, dlatego mówi się ogólnie "Auschwitz" na nie wszystkie.
"Szczegółem" nazywasz taki bardzo ważny fakt?! Niżej daje link do krótkiego filmiku z byłym więźniem obozu, który uświadomi Cię że to NIE JEST szczegół! Ciekawy jestem jego reakcji gdybyś powiedziała mu w prosto w oczy że to był szczegół... zapewne otrzymałabyś soczystego liścia.. Osobiście to wkurwiłaś mnie swoim postem, rzadko loguję się tutaj.
LINK: youtube.com/watch?v=8to1nJpkxw4
@Zielak300 - Dobrze, 15-letni dorosły mężczyzno.
Gdyby nie internet to to, co podaje prasa, telewizja, radio w danym okręgu nie przedostałoby się do reszty świata, nie mogło by zostać nawet skonfrontowane z własnym myśleniem, wtedy mamy świat lemingów na 100 %.
koszulki promujące miasto, wyglądają ja te z napisem "I v Wawa" albo "I v Kr" tyle że promują Oświęcim
Niemcy produkowali koszulki w biało-błękitne prążki z symbolami na ramieniu (gwiazdka-żyd, trujkącik-gej...)
chodzenie w takim czymś byłoby propagandą, ale to są powiedzmy "niewinne"
z resztą w oświęcimiu mieszka 60tyś ludzi więc czemu nie mieliby mieć koszulek z nazwą swojej miejscowości skoro mniesze miasta mają??*
*żart, powinno pisać "Oświęcim" a nie "Auschwitz"! jeb*ć ich!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów