UltorMatrix napisał/a:
@Ramasjang, pierdolisz suko, że głowa boli, ma rację kurwa człowiek! Potem się dziwią Polacy czemu wszyscy o nich zapominają i zakłamują historie.
Za tę sukę powinieneś dostać w ten kaczy pysk, przygłupi śmierdzący padalcu. Gdybyś czytał posty trochę bardziej dokładnie i przede wszystkim rozumiał co czytasz, to byś tak pośladów nie spinał - koleś nade mną przyczepił się nazwy, że w Auschwitz ginęli Polacy, a w Birkenau ginęli Żydzi - poprawiłam go jedynie że tak właściwie to wszystkie te obozy nazywały się Auschwitz z głównej nazwy i miały dodawany dodatkowy człon od nazwy miejscowości w której się znajdowały - czysta, historyczna poprawka zjebie, nigdzie nie napisałam że tej racji nie ma, bo oczywiście że ma, ja poprawiłam jedynie szczegół. Widać właśnie, jak bardzo dbasz o Polskę i jej historię, nie wiedząc o czym pisałam, miernoto życiowa.
W dalszej części swojej wypowiedzi napisałam, że dziwię się czemu administracja eBay nie zbanowała takiej aukcji, bo gdyby była podobna aukcja obrażająca np. ciapatych to zaraz byłby podniesiony medialny alarm, a w takim przypadku jest cisza. Naucz się czytać ze zrozumieniem i wyciągać wnioski, przychlaście.