📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
noszkurwajegomać, ktoś wyjebał całkiem dobrego kota !
Kurwa jakie to chore, ludzie wyrzucają koty do śmietnika a biedni SZataniści głodują...
Gif zajebisty, pewnie 90% osob parska smiechem, ale piwa nikt nie da bo to nie jest PC na sadolu ;].
PS
Koty to chuje.
PS
Koty to chuje.
Haha, rusofil wreszcie dostała warna! Yuppie!
Już w paru innych tematach mnie soczyście wkurwiała swoim włażeniem w dupę zwierzętom. Powinna zmienić w nicku przedrostek ruso- na zoo-. No jak można życzyć śmierci i cierpienia ludziom tylko dla tego, że bawi ich śmierć/cierpienie zwierząt. Kurwa, to jest Sadistic, jedyne, co tu powinno bawić to właśnie śmierć i cierpienie (ewentualnie pare hardowych tematów pobocznych; nie chcę pozbawiać MrDrwala roboty ), nieważne czy ludzi, czy zwierząt.
@Bóg; @~Angel: macie u mnie wieelkiego plusa. Chyba zacznę chodzić do kościoła i tępić muslimów, żeby się z wami spotkać w Niebie czy innej Arkadii.
Macie tu, sadole, "wykałaczki". Popłakajcie, że drzewa też mają uczucia.
@down: Dzięki.
Już w paru innych tematach mnie soczyście wkurwiała swoim włażeniem w dupę zwierzętom. Powinna zmienić w nicku przedrostek ruso- na zoo-. No jak można życzyć śmierci i cierpienia ludziom tylko dla tego, że bawi ich śmierć/cierpienie zwierząt. Kurwa, to jest Sadistic, jedyne, co tu powinno bawić to właśnie śmierć i cierpienie (ewentualnie pare hardowych tematów pobocznych; nie chcę pozbawiać MrDrwala roboty ), nieważne czy ludzi, czy zwierząt.
@Bóg; @~Angel: macie u mnie wieelkiego plusa. Chyba zacznę chodzić do kościoła i tępić muslimów, żeby się z wami spotkać w Niebie czy innej Arkadii.
Macie tu, sadole, "wykałaczki". Popłakajcie, że drzewa też mają uczucia.
@down: Dzięki.
Cytat:
Ja to jak widzę kota to zapierdalam mu takiego kopa ,że w powietrzu się rozkłada.
Koty to są pojebane zwierzęta najchętniej bym je zutylizował ,bo do tego się tylko nadają.
Ja bym ciebie zutylizował.
Pan_Grzegorz napisał/a:
Ty śmieciu szkoda że lekarze ciebie nie zutylizowali po skrobance i takie jebane ścierwo wyrosło.
wszystkie jebniete kocie mamy i zjebanych kocich tatusiow wjebac do jednego wora z kotami i do wody
rusofil napisał/a:
Oby tobie, chuju, tak kiedyś ktoś zrobił. A żeby cię w ciemnym zaułku zaatakowała banda napalonych Murzynów z wielkimi pałami. Mam nadzieję, że cię szybko zutylizują po tym. W jakiejś spalarni śmieci, gdzie należysz.
Ty tepa glupia cipo ......
@up do wszystkich obrońców
to nie jest k***a forum dla ckliwych. Zamiast na sadola właźcie na jakieś inne forum pani domu czy inny chuj. Przez takie wrażliwe p***dy to nie jest ten sam sadol co kiedyś tylko kwejk, czy inne tego typu chłamy...
to nie jest k***a forum dla ckliwych. Zamiast na sadola właźcie na jakieś inne forum pani domu czy inny chuj. Przez takie wrażliwe p***dy to nie jest ten sam sadol co kiedyś tylko kwejk, czy inne tego typu chłamy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów