📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i dobrze kurwa. niech huj cierpi!
po kiego grzyba ktos go tam stawial? teraz ma za swoje.
huj w dupe smietnikom!
po kiego grzyba ktos go tam stawial? teraz ma za swoje.
huj w dupe smietnikom!
O cholera, tego kota można powiesić jako kinkiet, tak mu się dupa świeci
a co miał go kurwa uwędzić i na kanapki położyć ?
Dobrego kota wyrzucaja, a z kota robi sie kisiel i ciastka.
A z psa cielecine
Jesli wiecie o czym mowa ;]
A z psa cielecine
Jesli wiecie o czym mowa ;]
@mateusz1923, nie kozacz tak, bo zajmiesz miejsce kota.
mateusz1923 napisał/a:
Koty to są pojebane zwierzęta najchętniej bym je zutylizował ,bo do tego się tylko nadają.
Ty śmieciu szkoda że lekarze ciebie nie zutylizowali po skrobance i takie jebane ścierwo wyrosło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów