📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mój sierściuch też tak robi, tylko skacze trochę niżej i mam pewność, że nie upierdoli mi głowy przez sen.
a mój sierściuch potrafi tylko do kufety nasrać ale to i tak dużo jak na niego
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
jednych na "markowego" kota nie stać a innym w dupach się przewraca i zoo budują pod domem
przed nim to juz nie spierdole ,a umiem duzo spierdolic
puma .i wszystko jasne,nie od dziś wiadomo że potrafia po drzewach skakać.
rusek z tygrysem był lepszy
jbone napisał/a:
puma
Sruma, kolego. Nie ma czarnych pum.
To czarna pantera, ale nie jaguar tak jak napisał wrzucający w tagach, tylko lampart. Jaguar ma krótszy ogon i łapy, jest mniej smukły, a bardziej masywny i przysadzisty.
dobry jest? zwykla przecietna puma tez tak zrobi, moj dachowiec lepiej skacze
BongMan napisał/a:
Sruma, kolego. Nie ma czarnych pum.
To czarna pantera, ale nie jaguar tak jak napisał wrzucający w tagach, tylko lampart. Jaguar ma krótszy ogon i łapy, jest mniej smukły, a bardziej masywny i przysadzisty.
dobra "kolego" możliwe że się jebłem bo nie jestem aż takim specem od czarnych zwierząt jak Ty i nie dymałem każdego z nich żeby wiedzieć które są smukłe a które masywne i przysadziste jak to opisałeś...czarna wdowa to też ktoś od Ciebie?matka?babcia?
pzdr
Ja też nie dymałem żadnych zwierząt, ale jak wydymanie czegoś/kogoś to dla ciebie sposób na poznanie tego kogoś/czegoś, to ciekawi mnie jak nawiązujesz kontakty z ludźmi
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Ja też nie dymałem żadnych zwierząt, ale jak wydymanie czegoś/kogoś to dla ciebie sposób na poznanie tego kogoś/czegoś, to ciekawi mnie jak nawiązujesz kontakty z ludźmi
tak się właśnie urodziłeś...
Kot to kot, nie ważne czy waży 5kg czy 100kg, to ciągle jest kot.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów