gimbus zawsze utnie w najlepszym momencie, po tym poznać gimbusa.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet., z czym ty sięprujesz? pokaż mi palcem gdzie napisałem słowo o tobie, nie prześladuję cię, to siedzi tylko w twojej głowie, ja mam tylko najwięcej piw na sadolu, no ktoś musi być najlepszy...
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Masz najwięcej piwek a i tak twoja żona wolała typa który na sadolu nie ma ani jednego.
żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.
żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.