Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przerwane w kulminacyjnym momencie.
gimbus zawsze utnie w najlepszym momencie, po tym poznać gimbusa.
gimbus zawsze utnie w najlepszym momencie, po tym poznać gimbusa.
Dlatego ty ucinasz swoje filmy, jak ten z mnichem który rzekomo spadł z bambusowych schodów bo uciąłeś ostatnią sekundę gdzie w oryginale widać, że się złapał i nie upadł.
Dobrze, że umiesz się przyznać.
, z czym ty sięprujesz? pokaż mi palcem gdzie napisałem słowo o tobie, nie prześladuję cię, to siedzi tylko w twojej głowie, ja mam tylko najwięcej piw na sadolu, no ktoś musi być najlepszy...
Czy ja cokolwiek pisałem, że o mnie wspominałeś? Po prostu napisałeś mądrze i doceniam, że potrafisz się przyznać do swoich błędów.
Masz najwięcej piwek a i tak twoja żona wolała typa który na sadolu nie ma ani jednego.
Masz najwięcej piwek a i tak twoja żona wolała typa który na sadolu nie ma ani jednego.
żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.
żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.
nie no szzzzacuneczek,
ja pierdole
W cv sobie wpisz
PS. Pierwszy komentarz już o tym wspomniał łap piwko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów