I niech mi ktoś powie, że od kiedy mają swoją małą zabawną książeczkę z robaczkami ich "kultura" cokolwiek stworzyła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszędzie ruska technologia ale to bydle z 0:54 nie wygląda na rosyjskie... czyżby szmatogłowi dobrali się do brytyjskiej broni antyczołgowej ?
wygląda jak jakaś rusznica
Czy ja mogę się dowiedzieć dlaczego mój post, a mianowicie "Mogę się mylić, ale to chyba jest węgierski GEPARD" został usunięty skoro nazwa tej broni w oryginale jest pisana wielkimi literami!!?? A nawet jeżeli nie to czy to kurwa jest nadużywanie capsa?! Czy kogoś tu pojebało?
ps. pisałem z shiftem i w chuj się namęczyłem, bo trzymanie tego i wciśnięcie 6 liter doprowadziło mnie do łez
ps. pisałem z shiftem i w chuj się namęczyłem, bo trzymanie tego i wciśnięcie 6 liter doprowadziło mnie do łez
smiejcie sie z nich ze proboja snajperzyc. Snajperow jest tak malo bo malo ktory tak ogarnia matematyke zeby wyliczac na bierząco trajektoria itp. Dla zapoznania z tematem dodam, ze jesli pocisk opada mocno wrecz pikuje, zostal wystrzelony ze znacznej odleglosci, a patrzcie ze te pociski trafiaja i to w niektorych przypadkach prosto w leb
nie przejmuj sie, wiekszosc modow tu ma ten sam poziom intelektualny co gimbaza
rai87 napisał/a:
Czy ja mogę się dowiedzieć dlaczego mój post, a mianowicie "Mogę się mylić, ale to chyba jest węgierski GEPARD" został usunięty skoro nazwa tej broni w oryginale jest pisana wielkimi literami!!?? A nawet jeżeli nie to czy to kurwa jest nadużywanie capsa?! Czy kogoś tu pojebało?
nie przejmuj sie, wiekszosc modow tu ma ten sam poziom intelektualny co gimbaza
@rai87 Niestety gros moderacji sadola to w tej chwili zlew z kwejka. Nie można się po nich wiele spodziewać
Niech im allah w rakietach wynagrodzi, wystrzelonych prosto w ich fanatycko-islamskie dupska!
debilu co ma islam do strzelcow? O nich jest ten temat nie o zalewie kulturze czy religii, czytania ze zrozumieniem ucza w 1 klasie podstawowki... pominąłeś?
Recydywista napisał/a:
debilu co ma islam do strzelcow? O nich jest ten temat nie o zalewie kulturze czy religii, czytania ze zrozumieniem ucza w 1 klasie podstawowki... pominąłeś?
Każdy temat dobry, żeby jechać na kozojebców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów