📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wjebie sie do tematu z czyms innym,mianowice wkurwia mnie to juz od dlugiego czasu ze w Polsce coraz wiecej jest spotow,hasel reklamowych w jezyku ang a co my kurwa gesi jestesmy??
Zostawiać otwarty samochód na śląsku? spotkałą go kara za lenistwo.
Kolonia. Mówi ci to cos?
Metyl30 napisał/a:
Wjebie sie do tematu z czyms innym,mianowice wkurwia mnie to juz od dlugiego czasu ze w Polsce coraz wiecej jest spotow,hasel reklamowych w jezyku ang a co my kurwa gesi jestesmy??
Kolonia. Mówi ci to cos?
Oby trafili same korki analne z ogonami i strapony.
-Ernest Hemingway
Po angielsku to jeszcze chuj, ale zaczynają pojawiać się po ukraińsku...
Ten z przytrzaśniętym palcem to chyba kuzyn tego kolesia sadistic.pl/bezmozgi-geniusz-zbrodni-vt497143.htm
widzicie... nie tylko murzyny kradną
W tym kraju nawet głupoty potrafią jiz kraść. .. masakra jakaś się dzieje. Ludziom nie chce się nawet pracować woli kraść jakies pierdoly. Kara powinna być sroga za to. I tak pożytku kraj ani nikt z takiego gościa nie ma. W sumie co tu gadać o pracy jak kraj Cie okrada z twoich własnych ciężko zarobionych pieniędzy oni 1 powinni otrzymac kare za to wszystko bo to wszystko prowadzi do rozsypu.
WooQash napisał/a:
Od kiedy samochodu się nie zamyka?
Ano tak typowe polskie rozumowanie. Auto nie zamknięte to można opierdolić.
Nie ukrodłem ino se wzionlem bo lerzało
cieszę się, że żyję w zacofanym katolickim kraju
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
cieszę się, że żyję w zacofanym katolickim kraju
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów