@UP
A po chuj mam żęby sobie wyrywać?
I co to w ogóle ma do rzeczy ty weź powiedz, bo temat tyczy się kredytu we frankach, a nie pierdoleniu o ubezpieczaniach społecznych(które skądinąd mam więc nie wiem co ty pierdolisz
)
Szczerze to szkoda, że po raz kolejny się rzucasz jak świnia, bo napisałem ci pw, chcąc nawet wyciągnąć rękę do ciebie, bo nie mam ochoty przekrzykiwać się w komentarzach z kimś, kto jest niespełna rozumu, czemu daje upust w co którymś poście.
Do tego troche za dużo sobie dopowiedziałeś względem tego co ci napisałem.
A PW używam, właśnie z prostego względu, że nikogo tutaj nie obchodzą jakieś osobiste zatargi, zwłaszcza, że jak wspomniałem w prywatnej wiadomości nic do ciebie nie mam, tak jak do nikogo na tym forum, bo jesteśmy na stronie o gównie i wypadkach z rosji, jak to ktoś kiedyś słusznie określił, więc przejomowanie się tak jak ty, tym co ktoś tu pisze świadczy o tym słynnym niedojebaniu mózgowym.
Miej rozum i godność i po prostu nie odpisuj na ten post.
PS(L) sponsora z nas dwóch to masz chyba ty, bo jesteś starym pierdzielem, który lata za mną po nocach i przypierdala się do postów, które pisze, bo kiedyś poczułeś się urażony. Ale jak pisałem, jesteśmy tylko w internecie, matki ci nie zabiłem więc raczej nie poczuwam się do wielkiej winy.
Nasuwa mi się myśl, że możesz siedzieć na tej rencie z tytułu niedojebania, stąd nadmiar czasu jakim dysponujesz.