18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Krem nawilżający vs sperma - eksperyment
k................n • 2010-05-31, 17:55
Pierwszy raz o rzekomo zbawiennym wpływie spermy na cerę usłyszałam w wieku 16 lat. Moja najlepsza kumpela Caroline tłumaczyła mi, że nie ma pryszczy dlatego, że kolesie zawsze spuszczają jej się na twarz. Twierdziła też, że zawsze, gdy akurat nie ma chłopaka, psuje jej się cera. Ogólny werdykt był następujący: połyk wprawdzie nieźle działa, ale jeśli chcesz pozbyć się pryszczy, nic nie przebije spustu na twarz. Przez lata ślepo w to wierzyłam, jednak w końcu postanowiłam powiedzieć: sprawdzam! W tym celu namówiłam moich przyjaciół Nicka i Lisę, aby przez miesiąc nacierali jedną połowę twarzy spermą, a drugą kremem nawilżającym. W związku z tym codziennie przez CAŁY MIESIĄC Nick przeznaczał część własnej produkcji do celów dermatologicznych, zaś Lisa polegała w tym względzie na swoim chłopaku. Na koniec każdego tygodnia dokumentowali ewentualne różnice między oboma policzkami robiąc sobie zdjęcia Polaroidem. Poniżej relacja z eksperymentu...

relacja znajduje się tutaj.
Zgłoś
KamykHC 2010-05-31, 18:06 5
Dobrze, że nie zaszła w ciąże pozamaciczną

Retaliate and devastate
Zgłoś
Walassss 2010-05-31, 19:02
koledzy czy dalibyście się namówić na wcieranie własnej spermy w policzek? .

Nie rozmawiaj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Zgłoś
A................N 2010-05-31, 20:32
A co w tym takiego niezwykłego?
Zgłoś
Kobyle Caco 2010-05-31, 21:33
Jak jakaś nie chce mieć pryszczy, to zapraszam

Zgłoś
k................n 2010-06-01, 1:28
Kobyle Caco napisał/a:

Jak jakaś nie chce mieć pryszczy, to zapraszam

już mknęęęęęę
Zgłoś
U................a 2010-09-23, 20:15
Z relacji tej dziewczyny:
"Poza tym nieustannie zastanawiam się, czy aby czasem inni nie domyślają się, że mam spermę na twarzy. Zaczęłam używać więcej perfum, bo wydaje mi się, że nią śmierdzę."
Zgłoś
bula1946 2010-09-25, 16:26
sperma - 100 % bialko
czyli jesli chcecie miec mocne paznokcie życzę smacznego

kocham Katarzynę <3
Zgłoś
think666 2010-09-25, 16:51
Sprzedam spermę! 10ml - 50zł chętnych zapraszam na priv, czas dostawy zależny od ilości zamówień. Nie przyjmuję zwrotów.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
U................a 2010-09-25, 17:06
bula1946 napisał/a:

sperma - 100 % bialko

nie tylko

"W skład spermy wchodzą takie związki jak: putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna (odpowiedzialne za zapach i smak spermy), witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, cynk, wapń, magnez, selen." (z Wikipedii)
Zgłoś
ObywateI 2010-09-25, 17:28
@up
I plemniki.

Na razie zostawię to pole puste
Zgłoś
nanab 2010-09-25, 17:29
Haha nieważne co wygrało, ważne że znalazł się debil, który dał się namówić na wcieranie sobie spermy w twarz

think666 napisał/a:

Sprzedam spermę! 10ml - 50zł

Tanio się cenisz-dawcom dają 250zł za porcję
Zgłoś
Wiochmen 2010-09-25, 17:56
nanab napisał/a:

a gdzie??

wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100222/MAGAZYN/197624480
Zgłoś
think666 2010-09-25, 19:16
nanab napisał/a:

Będę zawodowym onanistą ;]

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
R................g 2010-09-25, 19:18
think666 napisał/a:

Będę zawodowym onanistą ;]

Musisz skończyć Wyższą Szkołe Walenia Konia, w skrócie WSWK
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów