18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Kroepoek
zejfi • 2013-04-21, 12:13
Będąc w 2008 w Holandii, zapoznałem się tam z dwoma najpyszniejszymi rzeczami na świecie: stroopwaflami - okrągłe wafle z cynamonowo-karmelowym nadzieniem (w Polsce sprzedaje się ich podróbkę - tofinki) i kroepoekiem - prażynkami z krewetek. Wróciłem obładowanym i jednym, i drugim. Pewnego dnia wziąłem do szkoły opakowanie kroepoeku. I tu zaczyna się najlepsze. Podchodzi do mnie moja koleżanka - wegetarianka i pyta:
- Co tam tak zajadasz?
- Kroepoek.
- Co?
- Kroepoek, takie prażynki z Holandii.
- Mogę jednego?
- Jasne. (troll mode: on)
Dopiero po jakichś kilku minutach jedzenia zapytała:
- Jaki to właściwie smak?
- Krewetki.
Nigdy nie widziałem, by ktoś z taką prędkością pobiegł do toalety.
Od tamtej pory się do mnie nie odzywa...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sin_69 2013-04-21, 12:22 5
hahahaha...dobrze jej tak.
miałem cos podobnego ale z innych finałem. wpadłem na domówkę i poza wódką trzeba było przynieść coś do jedzenia. Przyniosłem tatara. wszyscy wpierdalali, a wegetarianka (czy weganka, jajek też nie je) dała się namówić na kawałeczek i wjebała najwięcej
kolejna nawrócona hehehe
Zgłoś
icek Berg 2013-04-21, 12:22 72
Ja jebie co za beton ! Ty tak serio ?
Jak to wejdzie na główną to się biorę do uczciwej roboty
Zgłoś
koreapłn 2013-04-21, 12:25
ale zaszalałeś!
prawdziwy twardziel jesteś.
Zgłoś
simos921 2013-04-21, 12:31 14
Cytat:

Będąc w 2008 w Holandii, zapoznałem się tam z dwoma najpyszniejszymi rzeczami na świecie: stroopwaflami - okrągłe wafle z cynamonowo-karmelowym nadzieniem (w Polsce sprzedaje się ich podróbkę - tofinki) i kroepoekiem - prażynkami z krewetek.

bitch please!

1.

2.

God bless Holland!
Zgłoś
zejfi 2013-04-21, 12:56 7
@up: Ale między 1. i 2. musisz coś zjeść
Zgłoś
kustoszpan 2013-04-21, 12:57 9
Zgłoś
damianwro 2013-04-21, 14:46 17
Zgłoś
S................n 2013-04-21, 21:59 1
Zafrapowała mnie Twoja gimbusowa historia.
Zgłoś
Archilus 2013-04-22, 0:33 12
icek Berg napisał/a:

Jak to wejdzie na główną to się biorę do uczciwej roboty

Mam nadzieję, że potraktujesz to poważnie...dałem specjalnie piwo. A teraz do roboty (uczciwej)!
Zgłoś
rusofil 2013-04-22, 2:44
Wegetarianie to jakieś zjeby. Wyjątkami są ci, którzy nie rzucą się na ciebie z mordą, jak żresz mięso, albo sami wpieprzają ryby. To też ponoć wegetarianie. A takie coś to już choroba psychiczna.
Zgłoś
MrKinggston 2013-04-22, 2:53 6
Chciałeś pokazać, że jesteś fajny bo byłeś w Holandii?
Zajebiście Ci się nie udało bo zamiast marychy przywiozłeś sobie jakieś kurewskie krewetki.
Zgłoś
Radexxx 2013-04-22, 2:57 1
Te wafle pakowane po 10 sztuk można kupić w aldi
Zgłoś
S................k 2013-04-22, 3:13 1
co trzeba mieć w bani, żeby wpadać w taka panikę?
Zgłoś
torro 2013-04-22, 4:15 2
O kurwa, zjadłam krewetkę! Pójdę do piekła!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem