📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Do takich wiejskich dyskotek chodzi sama hołota!!!
Oskar murowany
@Murgen
Lepiej isc na koncert jakis brudasow i wbiegac w siebie, w celu polamania kosci, potem bryzgac sie w blocie, a na koncu zesrac toz obok samej sceny! Masz racje!
Lepiej isc na koncert jakis brudasow i wbiegac w siebie, w celu polamania kosci, potem bryzgac sie w blocie, a na koncu zesrac toz obok samej sceny! Masz racje!
avic napisał/a:
@up. Ale ty musisz mieć smutne życie...
Nieeeeekoniecznie. Widzisz, nie każdy potrzebuje chodzić na te gody patologii. Niektórzy znajdują 'świnie' w ciekawszych miejscach.
Sprawy muzyki nie komentuję, ale smutno i przykro mi się zrobiło wiedząc, że niegdyś wielki polski naród bawi się do małpich rytmów.
Na szczęście 'świnie', a nie 'kozy'.
Doskonałe ujęcia, piękne efekty specjalne, wspaniała gra aktorska. Nic więcej dodać nic ująć. Będzie złoty lew!
Wszystko spoko, wszystko fajnie dostał po ryju, ale kamerzysta idiota i nie nacieszymy się ich szczęściem za dużo.
@Maczojuh; pewnie jesteś takim tępym burakiem jak ten gościu w białej koszulce na filmiku
A mi się wydaje,że wszyscy co negatywnie komentują akcję mają przykre wspomnienia z takich imprez albo wcale na nich nie byli.Najebany gościu kozaczył,ten był ciut trzeźwiejszy i pewnie silniejszy.Założę się,jakbyście byli na miejscu gościa co to kręcił,to sami byście się śmiali z całej sytuacji.
Patologia chodzi tylko do klubów i plebs a do burdelu chodzą średnie klasy, zamożni i szlachta chodzi do "Herbaciarni" gdzie pracują zawodowe "Siostry Nocy", i licytują majątki za jedną noc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów