📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gadałem raz z kolejarzem. powiedział że robią miesięczne notowania że zderzeniami ze zwierzętami i nawet się nie zatrzymują. i każdy prędzej czy później zalicza kogoś kto postanowi popełnić samobójstwo. przejebana praca
10 wolniej...
Krowa miała pierwszeństwo bo wjechał z prawej strony :?
Krowa miała pierwszeństwo bo wjechał z prawej strony :?
Będzie miała nauczkę na następny raz.
tyyyyle dobrej wołowiny
Co za głupie zwierzę...
Nie bez powodu mówi się, że lezie jak krowa. Przypomina mi to trochę stare baby które włażą na jezdnie pod samochód bo myślą, że kierowca się zatrzyma. Jak wiemy z wielu filmików, kierowca nie zawsze się zatrzymuje...
To na pewno krowa wymion raczej nie ma chyba że jej urwało po zderzeniu
Belzecruel co za rożnica czy to krowa czy byk ważne że się prawie nie rusza a jeszcze zyje . więc można wyruchać.
Chodziaż z drugiej strony jeśli to byk a nie krowa to to chyba jest gejuwera i pedalstwo ? Sam już kórwa nie wiem , metlik w głowie
zdrowemu człowiekowi robicie.
Chodziaż z drugiej strony jeśli to byk a nie krowa to to chyba jest gejuwera i pedalstwo ? Sam już kórwa nie wiem , metlik w głowie
zdrowemu człowiekowi robicie.
@ Putikonto
Nie kazdy. Jeden w karierze zabije 10, inny 0. Jest roznie.
Nie kazdy. Jeden w karierze zabije 10, inny 0. Jest roznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów