📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie chce się położyć to na ch*j drążyć temat?
Skurwysyny cholerne. Nawet jak kawałek kabla ukradli i na wódę przeznaczą, nie oznacza, że nalezy takich ludzi traktować bez jakiego kurwa kolwiek szacunku. Jak tobie w życiu nieco lepiej się ułozyło, to nie naśmiewaj się z tych, będący w gorszej sytuacji.
zakurwista zabawa zaczepiać panów pod wpływem podawając się za policję
gratuluję wyszukanego poczucia humoru
gratuluję wyszukanego poczucia humoru
*grOOby* napisał/a:
Pewnie na ręcznym albo MPK
Z MPK już daaawno wyrosłem, a na ręcznym jeżdżą pizdy. TYLKO TYŁ NAPĘD i bokiem skurwysyny
Dowartościowanie się na menelach. Tylko najgorszy ćwok, bity w podstawówce w łeb robi takie rzeczy.
Ale trzeba być pizdą, żeby do najebanych meneli startować z pyskówką.
Ale trzeba być pizdą, żeby do najebanych meneli startować z pyskówką.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów