18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Ksiądz pobity przez 17-latka
Vujekk • 2013-03-24, 13:26
Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo chciał go zgwałcić . Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
kapelan_szturmowy 2013-03-24, 17:10
vajron napisał/a:

"Islamiści próbują przejąć Europę" - nawet nie wiecie jak groteskowo to brzmi dla ateisty gdy słyszy to od kogoś z kim kościół katolicki zrobił to samo...

tylko różnica w okupacji przez religię jest taka, że katole nie wysadzają się w tłumie i nie ruchają niewinnych kóz.
Zgłoś
K................a 2013-03-24, 17:22
Vujekk wuruchał w dpsko Stryjka.
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 19:26
Tutaj nie chodzi nawet o to czy ten artykuł jest prawdziwy czy nie bo tego nie ustalicie tylko o sam fakt, że sytuacje tego pokroju naprawdę mają miejsce i nie zaprzeczajcie bo każdy co najmniej raz słyszał o jakimś pojebanym księżulku.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 19:38 1
x93060206824x, jeśli chcesz dyskutować o "fakcie" pedofilii czy czegokolwiek w kościele to kurwa należy przedstawić dowody a nie mówić że "Tutaj nie chodzi nawet o to czy ten artykuł jest prawdziwy czy nie" a potem "przecież wszyscy wiemy że tak jest"...
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 19:56
@up I tutaj się okazuje, ze tak naprawdę wierzycie tylko w to co chcecie i co jest wygodne, niezależnie od źródła, jakby był artykuł o zatrzymaniu pijanych policjantów to by się posypały hejty "spalic ich na stosie za taka zbrodnie", a księdza każdy broni bo to kurwa ksiądz. Nie ma żadnego zawodu gdzie nie zdarzają sie jakies odchyły pracowników ale u księży zdarza sie to wybitnie często wiec to o czymś świadczy (o ile ksiądz to moze byc zawód bo teoretycznie to oprócz normalnego zawodu powinien służyć w kościele, ale to już osobny temat)
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 20:08 1
x93060206824x, dowody, źródła, dane, linki, potwierdzenia. Hmmmm... Czy mówiłem już o dowodach...? Jeśli takowe znajdziesz które potwierdzają tezę że "[...]ale u księży zdarza sie to wybitnie często wiec to o czymś świadczy[...]" wtedy proszę cię wróć do tego tematu by obronić swoją "rację".
Najlepiej jakaś sensowne źródło np. policyjne z jakiegoś kraju dotyczące KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO(KK to nie chrześcijaństwo całe więc pastorzy etc. mają tam nie figurować) oraz najlepiej z tego samego źródła dane dotyczące paru innych zawodów.
Zgłoś
porannakawa 2013-03-24, 20:11
BongMan napisał/a:

No i jak, obrońcy? Wszystko złe co mówią o księżach to tylko nagonka i wymysły?

Tylko przydałoby się jakieś potwierdzenie że osoba na zdjęciu to rzeczywiście klecha.

a więc.. niestety to jest prawda. Ten "ksiądz" mieszka niedaleko mnie. Jest już na emeryturze i obecnie zajmuje się uprzykrzaniem życia ludziom na około. Wiem, to przykre, ale takich mamy w Polsce księży. I na zdjęciach to niestety on.
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 20:46
Ork.Fajny, z czystego lenistwa nie będę kontynuować tej dyskusji, jeśli chcesz to żyj w swoim przekonaniu o niewinności księży, mnie to nie dotyczy. Nie zamierzam się denerwować bo ktoś mi nie chce przyznać racji, wyraziłam tylko swoje zdanie w tym temacie, i możesz mieć je w dupie tak samo jak ja mam w dupie Twoją opinie w tym temacie. Jeśli chodzi o dowody to równie dobrze mogę zażądać dowodu na Twoją tezę, że dany ksiądz jest niewinny
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 21:07
x93060206824x, ty tak kurwa na poważnie...? Każesz mi udowadniać że ktoś jest nie winny? Ty się naczytałaś dyrektyw Lenina/Stalina jak należy prowadzić śledztwa i jakie powinno być podejście do prawa, że takie coś mówisz...? Już cię poprawiam: Żeby kogoś uznać za winnego należy znaleźć dowody na jego czyny.

I to nie jest lenistwo twojej osoby, tylko brak jakiekolwiek wiedzy i brak możliwości poparcie jej jakimikolwiek dowodami poza żałosnym ujadaniem...
Zgłoś
g................6 2013-03-24, 21:22
Songo Master napisał/a:

Mam rozumieć że każdy ksiądz to zboczeniec?

Tak. Chcesz prosty dowód? Proszę bardzo.

"Zboczenie" to inaczej "coś nienaturalnego". Pedalstwo, kazirodztwo, pedofilia, nekrofilia... Te zdarzenia - choć pojebane jak cholera - występują w naturze. Kaczki krzyżówki (samce) bywają gejami, fretki i małpy bonobo kopulują ze swoimi młodymi obu płci (to ponoć umacnia więzi społeczne... To pewnie dlatego gangi czarnuchów są takie zgrane), ropucha aga została też zaobserwowana podczas kopulacji z martwymi osobnikami tego gatunku.

Pojebane, prawda. Ale występuje w naturze i to u wielu gatunków na Ziemi.

Wiesz co jest prawdziwie nienormalne? Celibat.

Na świecie tylko JEDEN gatunek zwierzęcia potrafi zmusić się do celibatu. Człowiek.
Tak więc księża są nienormalni, ale zupełnie z innego powodu.

Niestety są to też przywódcy jedynego kultu, który chroni Polskę przed allah akbarami, więc nie mam innego wyjścia jak wybrać mniejsze zło i pozwolić temu jednemu na 100 księży dorobić się kokosów i ruchać małe dzieci, bo jeśli ich kult zniknie, to zaleje nas fala brudasów ruchających nie tylko dzieci, ale i bydło domowe.
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 21:39
Ork.Fajny, jak powiedziałam, że mi się nie chce to mi się nie chce bo Tobie i tak nic nie udowodnię, praktycznie każde źródło możesz podważyć jako "niewiarygodne" także z całym szacunkiem odpierdol się ode mnie. Jeśli ktoś tutaj ma być żałosny to tylko Ty. Chcesz dowodu pierwszego z brzegu? Masz komentarze ginx2666 i porannakawa.
Tak z innej beczki: Niewinny jako przymiotnik powinno być napisane razem.
Zgłoś
K................a 2013-03-24, 22:38
Już się Ork.Fajny aka Arashel obudził. To jego ulubiony temat. Trzeba bronić ojca totenkopfa przenajświętszego.

Zgłoś
Quatron 2013-03-24, 23:05
Jak już skopiowałeś dałnie tekst z artykułu to jakim problemem było wklejenie źródła lub linku?
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-25, 10:51
x93060206824x napisał/a:

Ork.Fajny, jak powiedziałam, że mi się nie chce to mi się nie chce bo Tobie i tak nic nie udowodnię, praktycznie każde źródło możesz podważyć jako "niewiarygodne" także z całym szacunkiem odpierdol się ode mnie.

A mi się nie chce słuchać twoich kłamstewek bez dowodów... Więc oboje mamy problem z ktorym jakoś radzić sobie musimy...

x93060206824x napisał/a:

Chcesz dowodu pierwszego z brzegu? Masz komentarze ginx2666 i porannakawa.

Hmmmm? Ten pierwszy mówi coś od rzeczy nie wiem na jaki temat.
A porannakawa to bardzo dziwny przykład sadysty anty-kościelnego który akurat tak się zlożyło że mieszka obok tego księdza i wszystko o nim wie i jest wstanie to potwierdzić. Wygodne dość...

x93060206824x napisał/a:

Tak z innej beczki: Niewinny jako przymiotnik powinno być napisane razem.

Tak, tak. Bla bla bla bla. Nie zmienia to faktu że nie potrafisz swoich racji obronić...

Koniec Świata napisał/a:

Już się Ork.Fajny aka Arashel obudził. To jego ulubiony temat. Trzeba bronić ojca totenkopfa przenajświętszego.

Obrazek

Ehe. A zaraz po mnie przybył najbardziej świeci Rycerz postępowej czerwieni niosący zbawienny ukraiński głód na nieposłusznych ciemnych ludzi...
Zgłoś
bula9304 2013-03-25, 13:41
spuścił wpie**ol księdzu ... idioto -.-
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem