Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Ksiądz pobity przez 17-latka
V................k • 2013-03-24, 13:26
Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo chciał go zgwałcić . Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kapelan_szturmowy 2013-03-24, 17:10
vajron napisał/a:

"Islamiści próbują przejąć Europę" - nawet nie wiecie jak groteskowo to brzmi dla ateisty gdy słyszy to od kogoś z kim kościół katolicki zrobił to samo...

tylko różnica w okupacji przez religię jest taka, że katole nie wysadzają się w tłumie i nie ruchają niewinnych kóz.
Zgłoś
K................a 2013-03-24, 17:22
Vujekk wuruchał w dpsko Stryjka.
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 19:26
Tutaj nie chodzi nawet o to czy ten artykuł jest prawdziwy czy nie bo tego nie ustalicie tylko o sam fakt, że sytuacje tego pokroju naprawdę mają miejsce i nie zaprzeczajcie bo każdy co najmniej raz słyszał o jakimś pojebanym księżulku.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 19:38 1
x93060206824x, jeśli chcesz dyskutować o "fakcie" pedofilii czy czegokolwiek w kościele to kurwa należy przedstawić dowody a nie mówić że "Tutaj nie chodzi nawet o to czy ten artykuł jest prawdziwy czy nie" a potem "przecież wszyscy wiemy że tak jest"...
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 19:56
@up I tutaj się okazuje, ze tak naprawdę wierzycie tylko w to co chcecie i co jest wygodne, niezależnie od źródła, jakby był artykuł o zatrzymaniu pijanych policjantów to by się posypały hejty "spalic ich na stosie za taka zbrodnie", a księdza każdy broni bo to kurwa ksiądz. Nie ma żadnego zawodu gdzie nie zdarzają sie jakies odchyły pracowników ale u księży zdarza sie to wybitnie często wiec to o czymś świadczy (o ile ksiądz to moze byc zawód bo teoretycznie to oprócz normalnego zawodu powinien służyć w kościele, ale to już osobny temat)
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 20:08 1
x93060206824x, dowody, źródła, dane, linki, potwierdzenia. Hmmmm... Czy mówiłem już o dowodach...? Jeśli takowe znajdziesz które potwierdzają tezę że "[...]ale u księży zdarza sie to wybitnie często wiec to o czymś świadczy[...]" wtedy proszę cię wróć do tego tematu by obronić swoją "rację".
Najlepiej jakaś sensowne źródło np. policyjne z jakiegoś kraju dotyczące KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO(KK to nie chrześcijaństwo całe więc pastorzy etc. mają tam nie figurować) oraz najlepiej z tego samego źródła dane dotyczące paru innych zawodów.
Zgłoś
p................a 2013-03-24, 20:11
BongMan napisał/a:

No i jak, obrońcy? Wszystko złe co mówią o księżach to tylko nagonka i wymysły?

Tylko przydałoby się jakieś potwierdzenie że osoba na zdjęciu to rzeczywiście klecha.

a więc.. niestety to jest prawda. Ten "ksiądz" mieszka niedaleko mnie. Jest już na emeryturze i obecnie zajmuje się uprzykrzaniem życia ludziom na około. Wiem, to przykre, ale takich mamy w Polsce księży. I na zdjęciach to niestety on.
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 20:46
Ork.Fajny, z czystego lenistwa nie będę kontynuować tej dyskusji, jeśli chcesz to żyj w swoim przekonaniu o niewinności księży, mnie to nie dotyczy. Nie zamierzam się denerwować bo ktoś mi nie chce przyznać racji, wyraziłam tylko swoje zdanie w tym temacie, i możesz mieć je w dupie tak samo jak ja mam w dupie Twoją opinie w tym temacie. Jeśli chodzi o dowody to równie dobrze mogę zażądać dowodu na Twoją tezę, że dany ksiądz jest niewinny
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 21:07
x93060206824x, ty tak kurwa na poważnie...? Każesz mi udowadniać że ktoś jest nie winny? Ty się naczytałaś dyrektyw Lenina/Stalina jak należy prowadzić śledztwa i jakie powinno być podejście do prawa, że takie coś mówisz...? Już cię poprawiam: Żeby kogoś uznać za winnego należy znaleźć dowody na jego czyny.

I to nie jest lenistwo twojej osoby, tylko brak jakiekolwiek wiedzy i brak możliwości poparcie jej jakimikolwiek dowodami poza żałosnym ujadaniem...
Zgłoś
g................6 2013-03-24, 21:22
Songo Master napisał/a:

Mam rozumieć że każdy ksiądz to zboczeniec?

Tak. Chcesz prosty dowód? Proszę bardzo.

"Zboczenie" to inaczej "coś nienaturalnego". Pedalstwo, kazirodztwo, pedofilia, nekrofilia... Te zdarzenia - choć pojebane jak cholera - występują w naturze. Kaczki krzyżówki (samce) bywają gejami, fretki i małpy bonobo kopulują ze swoimi młodymi obu płci (to ponoć umacnia więzi społeczne... To pewnie dlatego gangi czarnuchów są takie zgrane), ropucha aga została też zaobserwowana podczas kopulacji z martwymi osobnikami tego gatunku.

Pojebane, prawda. Ale występuje w naturze i to u wielu gatunków na Ziemi.

Wiesz co jest prawdziwie nienormalne? Celibat.

Na świecie tylko JEDEN gatunek zwierzęcia potrafi zmusić się do celibatu. Człowiek.
Tak więc księża są nienormalni, ale zupełnie z innego powodu.

Niestety są to też przywódcy jedynego kultu, który chroni Polskę przed allah akbarami, więc nie mam innego wyjścia jak wybrać mniejsze zło i pozwolić temu jednemu na 100 księży dorobić się kokosów i ruchać małe dzieci, bo jeśli ich kult zniknie, to zaleje nas fala brudasów ruchających nie tylko dzieci, ale i bydło domowe.
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 21:39
Ork.Fajny, jak powiedziałam, że mi się nie chce to mi się nie chce bo Tobie i tak nic nie udowodnię, praktycznie każde źródło możesz podważyć jako "niewiarygodne" także z całym szacunkiem odpierdol się ode mnie. Jeśli ktoś tutaj ma być żałosny to tylko Ty. Chcesz dowodu pierwszego z brzegu? Masz komentarze ginx2666 i porannakawa.
Tak z innej beczki: Niewinny jako przymiotnik powinno być napisane razem.
Zgłoś
K................a 2013-03-24, 22:38
Już się Ork.Fajny aka Arashel obudził. To jego ulubiony temat. Trzeba bronić ojca totenkopfa przenajświętszego.

Zgłoś
Quatron 2013-03-24, 23:05
Jak już skopiowałeś dałnie tekst z artykułu to jakim problemem było wklejenie źródła lub linku?
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-25, 10:51
x93060206824x napisał/a:

Ork.Fajny, jak powiedziałam, że mi się nie chce to mi się nie chce bo Tobie i tak nic nie udowodnię, praktycznie każde źródło możesz podważyć jako "niewiarygodne" także z całym szacunkiem odpierdol się ode mnie.

A mi się nie chce słuchać twoich kłamstewek bez dowodów... Więc oboje mamy problem z ktorym jakoś radzić sobie musimy...

x93060206824x napisał/a:

Chcesz dowodu pierwszego z brzegu? Masz komentarze ginx2666 i porannakawa.

Hmmmm? Ten pierwszy mówi coś od rzeczy nie wiem na jaki temat.
A porannakawa to bardzo dziwny przykład sadysty anty-kościelnego który akurat tak się zlożyło że mieszka obok tego księdza i wszystko o nim wie i jest wstanie to potwierdzić. Wygodne dość...

x93060206824x napisał/a:

Tak z innej beczki: Niewinny jako przymiotnik powinno być napisane razem.

Tak, tak. Bla bla bla bla. Nie zmienia to faktu że nie potrafisz swoich racji obronić...

Koniec Świata napisał/a:

Już się Ork.Fajny aka Arashel obudził. To jego ulubiony temat. Trzeba bronić ojca totenkopfa przenajświętszego.

Obrazek

Ehe. A zaraz po mnie przybył najbardziej świeci Rycerz postępowej czerwieni niosący zbawienny ukraiński głód na nieposłusznych ciemnych ludzi...
Zgłoś
bula9304 2013-03-25, 13:41
spuścił wpie**ol księdzu ... idioto -.-
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem