Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
tylko różnica w okupacji przez religię jest taka, że katole nie wysadzają się w tłumie i nie ruchają niewinnych kóz."Islamiści próbują przejąć Europę" - nawet nie wiecie jak groteskowo to brzmi dla ateisty gdy słyszy to od kogoś z kim kościół katolicki zrobił to samo...
Najlepiej jakaś sensowne źródło np. policyjne z jakiegoś kraju dotyczące KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO(KK to nie chrześcijaństwo całe więc pastorzy etc. mają tam nie figurować) oraz najlepiej z tego samego źródła dane dotyczące paru innych zawodów.
No i jak, obrońcy? Wszystko złe co mówią o księżach to tylko nagonka i wymysły?
Tylko przydałoby się jakieś potwierdzenie że osoba na zdjęciu to rzeczywiście klecha.
a więc.. niestety to jest prawda. Ten "ksiądz" mieszka niedaleko mnie. Jest już na emeryturze i obecnie zajmuje się uprzykrzaniem życia ludziom na około. Wiem, to przykre, ale takich mamy w Polsce księży. I na zdjęciach to niestety on.
I to nie jest lenistwo twojej osoby, tylko brak jakiekolwiek wiedzy i brak możliwości poparcie jej jakimikolwiek dowodami poza żałosnym ujadaniem...
Mam rozumieć że każdy ksiądz to zboczeniec?
Tak. Chcesz prosty dowód? Proszę bardzo.
"Zboczenie" to inaczej "coś nienaturalnego". Pedalstwo, kazirodztwo, pedofilia, nekrofilia... Te zdarzenia - choć pojebane jak cholera - występują w naturze. Kaczki krzyżówki (samce) bywają gejami, fretki i małpy bonobo kopulują ze swoimi młodymi obu płci (to ponoć umacnia więzi społeczne... To pewnie dlatego gangi czarnuchów są takie zgrane), ropucha aga została też zaobserwowana podczas kopulacji z martwymi osobnikami tego gatunku.
Pojebane, prawda. Ale występuje w naturze i to u wielu gatunków na Ziemi.
Wiesz co jest prawdziwie nienormalne? Celibat.
Na świecie tylko JEDEN gatunek zwierzęcia potrafi zmusić się do celibatu. Człowiek.
Tak więc księża są nienormalni, ale zupełnie z innego powodu.
Niestety są to też przywódcy jedynego kultu, który chroni Polskę przed allah akbarami, więc nie mam innego wyjścia jak wybrać mniejsze zło i pozwolić temu jednemu na 100 księży dorobić się kokosów i ruchać małe dzieci, bo jeśli ich kult zniknie, to zaleje nas fala brudasów ruchających nie tylko dzieci, ale i bydło domowe.
Tak z innej beczki: Niewinny jako przymiotnik powinno być napisane razem.
Ork.Fajny, jak powiedziałam, że mi się nie chce to mi się nie chce bo Tobie i tak nic nie udowodnię, praktycznie każde źródło możesz podważyć jako "niewiarygodne" także z całym szacunkiem odpierdol się ode mnie.
A mi się nie chce słuchać twoich kłamstewek bez dowodów... Więc oboje mamy problem z ktorym jakoś radzić sobie musimy...
Chcesz dowodu pierwszego z brzegu? Masz komentarze ginx2666 i porannakawa.
Hmmmm? Ten pierwszy mówi coś od rzeczy nie wiem na jaki temat.
A porannakawa to bardzo dziwny przykład sadysty anty-kościelnego który akurat tak się zlożyło że mieszka obok tego księdza i wszystko o nim wie i jest wstanie to potwierdzić. Wygodne dość...
Tak z innej beczki: Niewinny jako przymiotnik powinno być napisane razem.
Tak, tak. Bla bla bla bla. Nie zmienia to faktu że nie potrafisz swoich racji obronić...
Już się Ork.Fajny aka Arashel obudził. To jego ulubiony temat. Trzeba bronić ojca totenkopfa przenajświętszego.
Obrazek
Ehe. A zaraz po mnie przybył najbardziej świeci Rycerz postępowej czerwieni niosący zbawienny ukraiński głód na nieposłusznych ciemnych ludzi...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów