Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Hmm .. - teraz popularne
Ksiądz pobity przez 17-latka
V................k • 2013-03-24, 13:26
Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo chciał go zgwałcić . Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p................a 2013-03-25, 15:35
Ork.Fajny napisał/a:

A porannakawa to bardzo dziwny przykład sadysty anty-kościelnego który akurat tak się zlożyło że mieszka obok tego księdza i wszystko o nim wie i jest wstanie to potwierdzić. Wygodne dość...

Nie przypominam sobie żebym pisała, że wszystko o nim wiem. Napisałam tylko to co można łatwo zauważyć i o czym się mówi, mentalność małych miast - nawet jeżeli się nie interesujesz życiem innych to i tak sklepowe plotkary stojące za Tobą w kolejce powiedzą wszystko o każdym z okolicy. Sama też nie raz zauważyłam, że zachowanie tego "księdza" ni jak nie pasuje do jego tytułu bądź zawodu jak kto woli. I nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-26, 12:09
porannakawa, jesteś wstanie to jakoś udowodnić?
Zgłoś
p................a 2013-03-26, 14:10
Ork.Fajny, ja nie z tych co chodzą wszędzie z aparatem i nagrywają/fotografują wszystko na około więc Ci tego nie udowodnię. Mogę tylko dorzucić że nie chciałaby być sąsiadką owego"księdza". Na emeryturze nudzi mu się w takim stopniu, że potrafi wyzywać i grozić osobom starszym z sąsiedztwa.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-26, 16:18
A ja wczoraj miałem bibę u Franciszka I. Niezły jajcarz z niego i pies na baby...
Zgłoś
p................a 2013-03-26, 17:14
Daj namiary na dilera, bo widzę że dobry towar masz. Chcesz to dalej wierz w to że księża to cudowni, uczciwi i cnotliwi ludzie. Nikt Ci nie broni. Oczy Ci się otworzą jak któryś z nich zniszczy kiedyś życie i psychikę Twojemu dziecku.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-26, 20:21
I z powodu takich gdybań mamy zając się eksterminacją księży...?
Zgłoś
p................a 2013-03-26, 21:48
Nikt nie mówi o eksterminacji. Wystarczyłoby zaprowadzić porządek wśród księży, wyeliminować z szeregów kościoła pedofilii, homoseksualistów itp. Jeżeli kościół nie zgadza się na zawieranie małżeństw homoseksualnych to dlaczego miałby mieć w swoich szeregach osoby właśnie z takim orientacją.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-27, 6:43
Kobieto. Takich ludzi się eliminuje. Dlatego o nich za często nie słyszysz. A jak słyszysz to są to pseudo-księżulki z symbolami nazistów wytatuowanymi...
Zgłoś
p................a 2013-03-27, 13:49
Byś się zdziwił ilu "takich ludzi" "czeka" na tą eliminacje w szeregach kościoła..
Zgłoś
bgszef20 2013-03-28, 13:13
Niby sadistic, strona dla swirow, a tu sa swiry troszke inne - fanatycy religijnie, lyse paly z onr i prostacy kibole.

Ten ksiadz przyznal sie do tautazy. Powiedzial, ze to blad mlodosci. To po 1.

Po 2. Skad "Masazysta" mogl wiedziec, ze ma takie tautaze? Musial widziec go nago.

I po 3. Jaki normalny facet wzialby sobie za masazyste 17-letniego chlopaka? tylko pedal lub pedofil
Zgłoś
p................a 2013-03-28, 13:46
bgszef20 napisał/a:

Ten ksiadz przyznal sie do tautazy. Powiedzial, ze to blad mlodosci.

przyjrzyj się tym tatuażom. widać że są w miare świeże.. jeżeli byłyby "błędem młodości" to by musiały mieć ponad 40 lat, a na takie nie wyglądają.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-28, 16:16
porannakawa, bym się zdziwił gdyby to była prawda. Jak na razie to twoje chore teorie bez pokrycia.
A co do nowości tatuaży, to pierdolić ich świeżość, lepiej mi powiedz po co ksiądz miałby sobie coś takiego machnąć skoro nawet niektórzy neonaziole tego nie robią.
Zgłoś
p................a 2013-03-28, 17:05
Ork.Fajny, a skąd ja mam wiedzieć co siedzi w jego chorej głowie.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-28, 17:46
porannakawa, i to jest twoja ciągle ta sama odpowiedź na każde pytanie jakie ci do tej pory zadałem... Skoro nic nie wiesz to się nie odzywaj.
Zgłoś
p................a 2013-03-28, 19:04
To co wiedziałam to powiedziałam, a Ty drążysz temat żeby tylko udowodnić, że nikt poza Tobą nie ma racji i księża są święci i cudowni. Nikt Ci nie da wystarczających dowodów bo mądrzy ludzie trzymają się z dala od tej czarnej mafii, a Ci którzy się do niej zbliżą widać jak na tym wychodzą.. Nigdy dobrze to się nie kończy. Więc na chuj drążysz temat? I tak nikogo nie przekonasz do niewinności księży. Wyluzuj.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem