Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo chciał go zgwałcić . Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ork.Fajny napisał/a:
A porannakawa to bardzo dziwny przykład sadysty anty-kościelnego który akurat tak się zlożyło że mieszka obok tego księdza i wszystko o nim wie i jest wstanie to potwierdzić. Wygodne dość...
Nie przypominam sobie żebym pisała, że wszystko o nim wiem. Napisałam tylko to co można łatwo zauważyć i o czym się mówi, mentalność małych miast - nawet jeżeli się nie interesujesz życiem innych to i tak sklepowe plotkary stojące za Tobą w kolejce powiedzą wszystko o każdym z okolicy. Sama też nie raz zauważyłam, że zachowanie tego "księdza" ni jak nie pasuje do jego tytułu bądź zawodu jak kto woli. I nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie.
Ork.Fajny, ja nie z tych co chodzą wszędzie z aparatem i nagrywają/fotografują wszystko na około więc Ci tego nie udowodnię. Mogę tylko dorzucić że nie chciałaby być sąsiadką owego"księdza". Na emeryturze nudzi mu się w takim stopniu, że potrafi wyzywać i grozić osobom starszym z sąsiedztwa.
A ja wczoraj miałem bibę u Franciszka I. Niezły jajcarz z niego i pies na baby...
Daj namiary na dilera, bo widzę że dobry towar masz. Chcesz to dalej wierz w to że księża to cudowni, uczciwi i cnotliwi ludzie. Nikt Ci nie broni. Oczy Ci się otworzą jak któryś z nich zniszczy kiedyś życie i psychikę Twojemu dziecku.
Nikt nie mówi o eksterminacji. Wystarczyłoby zaprowadzić porządek wśród księży, wyeliminować z szeregów kościoła pedofilii, homoseksualistów itp. Jeżeli kościół nie zgadza się na zawieranie małżeństw homoseksualnych to dlaczego miałby mieć w swoich szeregach osoby właśnie z takim orientacją.
Kobieto. Takich ludzi się eliminuje. Dlatego o nich za często nie słyszysz. A jak słyszysz to są to pseudo-księżulki z symbolami nazistów wytatuowanymi...
Byś się zdziwił ilu "takich ludzi" "czeka" na tą eliminacje w szeregach kościoła..
Niby sadistic, strona dla swirow, a tu sa swiry troszke inne - fanatycy religijnie, lyse paly z onr i prostacy kibole.
Ten ksiadz przyznal sie do tautazy. Powiedzial, ze to blad mlodosci. To po 1.
Po 2. Skad "Masazysta" mogl wiedziec, ze ma takie tautaze? Musial widziec go nago.
I po 3. Jaki normalny facet wzialby sobie za masazyste 17-letniego chlopaka? tylko pedal lub pedofil
Ten ksiadz przyznal sie do tautazy. Powiedzial, ze to blad mlodosci. To po 1.
Po 2. Skad "Masazysta" mogl wiedziec, ze ma takie tautaze? Musial widziec go nago.
I po 3. Jaki normalny facet wzialby sobie za masazyste 17-letniego chlopaka? tylko pedal lub pedofil
bgszef20 napisał/a:
Ten ksiadz przyznal sie do tautazy. Powiedzial, ze to blad mlodosci.
przyjrzyj się tym tatuażom. widać że są w miare świeże.. jeżeli byłyby "błędem młodości" to by musiały mieć ponad 40 lat, a na takie nie wyglądają.
porannakawa, bym się zdziwił gdyby to była prawda. Jak na razie to twoje chore teorie bez pokrycia.
A co do nowości tatuaży, to pierdolić ich świeżość, lepiej mi powiedz po co ksiądz miałby sobie coś takiego machnąć skoro nawet niektórzy neonaziole tego nie robią.
A co do nowości tatuaży, to pierdolić ich świeżość, lepiej mi powiedz po co ksiądz miałby sobie coś takiego machnąć skoro nawet niektórzy neonaziole tego nie robią.
Ork.Fajny, a skąd ja mam wiedzieć co siedzi w jego chorej głowie.
porannakawa, i to jest twoja ciągle ta sama odpowiedź na każde pytanie jakie ci do tej pory zadałem... Skoro nic nie wiesz to się nie odzywaj.
To co wiedziałam to powiedziałam, a Ty drążysz temat żeby tylko udowodnić, że nikt poza Tobą nie ma racji i księża są święci i cudowni. Nikt Ci nie da wystarczających dowodów bo mądrzy ludzie trzymają się z dala od tej czarnej mafii, a Ci którzy się do niej zbliżą widać jak na tym wychodzą.. Nigdy dobrze to się nie kończy. Więc na chuj drążysz temat? I tak nikogo nie przekonasz do niewinności księży. Wyluzuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów