Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo chciał go zgwałcić . Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ksiądz to popularna ksywa wśród złodziei
No i jak, obrońcy? Wszystko złe co mówią o księżach to tylko nagonka i wymysły?
Tylko przydałoby się jakieś potwierdzenie że osoba na zdjęciu to rzeczywiście klecha.
Tylko przydałoby się jakieś potwierdzenie że osoba na zdjęciu to rzeczywiście klecha.
W Łasinie (Kujawsko-Pomorskie) wybuchł skandal. Księdza Zdzisława S. (67 l.) pobił i chciał okraść jego 17-letni masażysta. Tyle mówi oficjalny komunikat. Gdy "Super Express" zaczął badać sprawę, ta okazała się o wiele mroczniejsza, bo Sylwek mówi, że bił, bo ksiądz chciał go zgwałcić. I nikt mu nie wierzy. Nawet prokuratura ociąga się ze stawianiem zarzutów. Ale chłopak ma dowód. Widział księdza nago. I te jego tatuaże: na brzuchu esesmańską czaszkę, pod jedną pachą penisa, pod drugą waginę, a na lędźwiach napis: "Jebać, a chuj w dupę". I to, co widział, jest prawdą!
BongMan napisał/a:
No i jak, obrońcy? Wszystko złe co mówią o księżach to tylko nagonka i wymysły?
Mam rozumieć że każdy ksiądz to zboczeniec? Jeśli pójdę z takim tokiem myślenia dalej to mogę również napisać że każdy Policjant to huj, że każdy Polityk to świnia, że każdy urzędnik to zły człowiek, ze każdy post BongMana jest sucharem hmm ciekawe. Nie bronię nikogo ale przestrzegam przed tym aby nie wrzucać wszystkich do jednego worka. Myślcie ludzie kurwa myślcie zacznijcie używać mózgu nagonka na kościół, nagonka na kibiców, nagonka na biednych na wszystkich aby siać chaos i pierdoloną niewiedzę. Ten huj z tymi tatuażami powinien siedzieć.
wielu dewiantów, sbków i ssmanów pochowało się w kościele, ale nie tylko.... chociaż dla mnie kościół katolicki to stracona instytucja.
Trzeba być ułomnym żeby w to uwierzyć ...
@Songo Master, no ale wiele byś się nie pomylił przy takim generalizowaniu
Wszystko ładnie, pięknie ale dowodów brak Panie kolego. Każdy głupi może wstawić zdjęcie jakiegoś pajaca z tatuażami pedalskimi i napisać że to ksiądz-zboczeniec. Tylko na ch*j?
Ps: Materiał własny? Kogoś ze swojej rodziny fotografowałeś?
Ps: Materiał własny? Kogoś ze swojej rodziny fotografowałeś?
@up, każdy ksiądz jest popierdolony, nikt normalny nie idzie do zakonu. Nic tam nie robią to im sie w głowach przewraca, pierdoleni pedofile, takie anomalie biorą sie z nieróbstwa i przymusowego celibatu, co jest jeszcze bardziej pojebane. Co za średniowiecze, z kościoła zrobiła sie jedna wielka organizacja zbierające pieniądze od naiwnych i ksieża myślą, że są bezkarni bo "to służebnicy boży".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów