Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Hmm .. - teraz popularne
Ksiądz pobity przez 17-latka
V................k • 2013-03-24, 13:26
Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo chciał go zgwałcić . Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kokos19 2013-03-24, 14:16
A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.
Zgłoś
V................k 2013-03-24, 14:18 2
Jeśli ktoś myśli że te zdjęcia to jakiś fejk to cytuję pana Giorgio69 któremu dziękuje za "dokończenie tematu" Też przepraszam za błędy, ale pisałem na spontanie i szybko, nie zwracając uwagi na błędy.

Cytat:

W Łasinie (Kujawsko-Pomorskie) wybuchł skandal. Księdza Zdzisława S. (67 l.) pobił i chciał okraść jego 17-letni masażysta. Tyle mówi oficjalny komunikat. Gdy "Super Express" zaczął badać sprawę, ta okazała się o wiele mroczniejsza, bo Sylwek mówi, że bił, bo ksiądz chciał go zgwałcić. I nikt mu nie wierzy. Nawet prokuratura ociąga się ze stawianiem zarzutów. Ale chłopak ma dowód. Widział księdza nago. I te jego tatuaże: na brzuchu esesmańską czaszkę, pod jedną pachą penisa, pod drugą waginę, a na lędźwiach napis: "Jebać, a chuj w dupę". I to, co widział, jest prawdą!

Zgłoś
vass 2013-03-24, 14:24
kokos19 napisał/a:

A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.

Mogło tak być, ale to też źle świadczy o księdzu, że daje się masować 17sto latkowi. Zalatuje zboczeniem.
Zgłoś
Imazuma 2013-03-24, 14:24 1
Nie wiem czy jest to prawda czy ściema i szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi ,jednak nawiązując do tematu głównym problemem kleru jest fakt , że tego typu sprawy nie są nagłaśniane i piętnowane przez sam kler a ukrywane, co prowadzi wiemy do czego.Prawdę mówiąc nie rozumiem tego stanowiska, przecież gdyby episkopat potępiał i usuwał chore jednostki ze swoich szeregów zyskał by nie tylko szacunek ale i zaufanie społeczeństwa.Ale widać nikomu na tym nie zależy i może dobrze, może w końcu ludzie przejrzą na oczy i cały ten cyrk się sam doprowadzi do zagłady.
A z resztą przecież to tylko kwestia namiętności.
Zgłoś
h................n 2013-03-24, 14:24 2
Te zdjęcia to nie fake, ale facet na zdjęciach nie jest księdzem. Po pierwsze widziałeś kiedyś księdza z tak upierdolonymi paznokciami ? Przecież oni nic nie robią ... A po drugie trzeba być strasznym niedojebem żeby nie zauważyć że gość na zdjęciu napewno nie ma 67 lat.
Zgłoś
radek225 2013-03-24, 14:25
Vujekk napisał/a:

Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo

Księdzu barani łbie... Spał na polskim, a teraz pisze posty na Saolu..
Zgłoś
Gogul 2013-03-24, 14:26
księżulkowi aż cewnik założyli, musiał go zlać do nieprzytomnosći piwo dla 17sto latka
Zgłoś
s................8 2013-03-24, 14:27
Chyba cię pojebało jak twierdzisz że te bazgroły to totnekopf (twoja kurwa esesmańska czaszka), zacznij brać leki albo się dowiedz a nie bzdury pierdolisz. jebać w dupę tego pierdolonego księdza heheh (został by rozjebany własną bronią).
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-03-24, 14:28 3
Songo Master napisał/a:

że każdy Polityk to świnia, że każdy urzędnik to zły człowiek,

nooo, tutaj to chyba to mało kto zaprzeczy.
Zgłoś
Ronoaro 2013-03-24, 15:12 5
Kurwa, fejk jak nic, ale część sadoli-ateistów na 100% dalej prowadzi gównoburze. Czekajcie ja też coś napiszę, może parę piw zbiorę za hejty.

105-letni ksiądz z woj. kujawsko-pomorskiego, brutalnie zgwałcił trzech ministrantów w wieku 44, 47 oraz 58 lat. Dodatkowo namawiał do nierządu miejscowego organistę, kioskarza, burmistrza oraz trzech glazurników. Nasz niezależny i zaufany informator dodatkowo podaje, że ksiądz non-stop chodził najebany i śpiewał hymn Burkina Faso w miejscu publicznym (często zakłócał ciszę nocna swoim mocnym tenorem). Kuria oraz biskup niereagowali na wołanie o pomoc wiernych, bagatelizując poroblem. Kulminacyjnym momentem był napad 105-letniego proboszcza na komisariat gdzie obezwładnił dwudziestu policjanów i ukradł 300-litrowy zbiornik nielegalnego spirytusu. Zaufany imformator podaje, że ksiądz często słuchał Radia Maryja i oglądał TV Trwam, co prawdopodobnie jest przyczyną jego postępowania i prowadzenia się.

News równie wiarygodny jak artykuł powyżej. Dostanę piwo?
Zgłoś
tomek2302 2013-03-24, 15:35 2
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 15:41
Kościół katolicki juz dawno oddalił sie od idei czczenia boga i teraz nie ma nic wspolnego z chrześcijaństwem bo biskupi poprzekręcali słowa z biblii na swoja korzysc i mysla, ze swieca, bo 99% katolików nie czytało pisma swietego. Zrobiła sie z tego czyta polityka i te chuje pchają sie do władzy. W jakiej generacji przyszło mi życ, każdemu mozna wcisnac dowolny kit -.-
Zgłoś
B................i 2013-03-24, 16:03
Jesteście idiotami jak od tak wierzycie w ten artykuł.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 16:16
Imazuma napisał/a:

[...]ednak nawiązując do tematu głównym problemem kleru jest fakt , że tego typu sprawy nie są nagłaśniane i piętnowane przez sam kler a ukrywane, co prowadzi wiemy do czego.

Nie są nagłaśniane...? O ilu przypadkach pobicia kogokolwiek tak często słyszysz...?
Zgłoś
vajron 2013-03-24, 16:40 2
E tam, katole mają dobrą linię obrony. Wstawiasz zdjęcia klechy z takimi tatuażami to wyskakują "ostatnio modna jest nagonka na kościół". Oczywiście, że jest modna nagonka na kościół, tak samo jak na:
pedałów, ciapatych, kitajców, ruskich, niemców, hamburgerów, murzynów, żydów, lewaków, feministki, ateistów, innowierców itd...
Pod każdym temat na temat kościoła, wszyscy się produkują, że to nie prawda, że to nagonka, że media kłamią, a taka jest prawda. Wśród księży pedofilia jest o wiele bardziej popularna niż wśród tak przez was nienawidzonych pedałów... Nie macie problemu z wjazdami na islam (za co Jezus by wam nogi z dupy powyrywał) ale jak ktoś coś powie na kościół to już płaczecie, bo ktoś wam dokucza.

"Islamiści próbują przejąć Europę" - nawet nie wiecie jak groteskowo to brzmi dla ateisty gdy słyszy to od kogoś z kim kościół katolicki zrobił to samo...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem