Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
W Łasinie (Kujawsko-Pomorskie) wybuchł skandal. Księdza Zdzisława S. (67 l.) pobił i chciał okraść jego 17-letni masażysta. Tyle mówi oficjalny komunikat. Gdy "Super Express" zaczął badać sprawę, ta okazała się o wiele mroczniejsza, bo Sylwek mówi, że bił, bo ksiądz chciał go zgwałcić. I nikt mu nie wierzy. Nawet prokuratura ociąga się ze stawianiem zarzutów. Ale chłopak ma dowód. Widział księdza nago. I te jego tatuaże: na brzuchu esesmańską czaszkę, pod jedną pachą penisa, pod drugą waginę, a na lędźwiach napis: "Jebać, a chuj w dupę". I to, co widział, jest prawdą!
A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.
Mogło tak być, ale to też źle świadczy o księdzu, że daje się masować 17sto latkowi. Zalatuje zboczeniem.
A z resztą przecież to tylko kwestia namiętności.
Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo
Księdzu barani łbie... Spał na polskim, a teraz pisze posty na Saolu..
nooo, tutaj to chyba to mało kto zaprzeczy.
że każdy Polityk to świnia, że każdy urzędnik to zły człowiek,
105-letni ksiądz z woj. kujawsko-pomorskiego, brutalnie zgwałcił trzech ministrantów w wieku 44, 47 oraz 58 lat. Dodatkowo namawiał do nierządu miejscowego organistę, kioskarza, burmistrza oraz trzech glazurników. Nasz niezależny i zaufany informator dodatkowo podaje, że ksiądz non-stop chodził najebany i śpiewał hymn Burkina Faso w miejscu publicznym (często zakłócał ciszę nocna swoim mocnym tenorem). Kuria oraz biskup niereagowali na wołanie o pomoc wiernych, bagatelizując poroblem. Kulminacyjnym momentem był napad 105-letniego proboszcza na komisariat gdzie obezwładnił dwudziestu policjanów i ukradł 300-litrowy zbiornik nielegalnego spirytusu. Zaufany imformator podaje, że ksiądz często słuchał Radia Maryja i oglądał TV Trwam, co prawdopodobnie jest przyczyną jego postępowania i prowadzenia się.
News równie wiarygodny jak artykuł powyżej. Dostanę piwo?
[...]ednak nawiązując do tematu głównym problemem kleru jest fakt , że tego typu sprawy nie są nagłaśniane i piętnowane przez sam kler a ukrywane, co prowadzi wiemy do czego.
Nie są nagłaśniane...? O ilu przypadkach pobicia kogokolwiek tak często słyszysz...?
pedałów, ciapatych, kitajców, ruskich, niemców, hamburgerów, murzynów, żydów, lewaków, feministki, ateistów, innowierców itd...
Pod każdym temat na temat kościoła, wszyscy się produkują, że to nie prawda, że to nagonka, że media kłamią, a taka jest prawda. Wśród księży pedofilia jest o wiele bardziej popularna niż wśród tak przez was nienawidzonych pedałów... Nie macie problemu z wjazdami na islam (za co Jezus by wam nogi z dupy powyrywał) ale jak ktoś coś powie na kościół to już płaczecie, bo ktoś wam dokucza.
"Islamiści próbują przejąć Europę" - nawet nie wiecie jak groteskowo to brzmi dla ateisty gdy słyszy to od kogoś z kim kościół katolicki zrobił to samo...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów