18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Ksiądz pobity przez 17-latka
Vujekk • 2013-03-24, 13:26
Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo chciał go zgwałcić . Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
kokos19 2013-03-24, 14:16
A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.
Zgłoś
Vujekk 2013-03-24, 14:18 2
Jeśli ktoś myśli że te zdjęcia to jakiś fejk to cytuję pana Giorgio69 któremu dziękuje za "dokończenie tematu" Też przepraszam za błędy, ale pisałem na spontanie i szybko, nie zwracając uwagi na błędy.

Cytat:

W Łasinie (Kujawsko-Pomorskie) wybuchł skandal. Księdza Zdzisława S. (67 l.) pobił i chciał okraść jego 17-letni masażysta. Tyle mówi oficjalny komunikat. Gdy "Super Express" zaczął badać sprawę, ta okazała się o wiele mroczniejsza, bo Sylwek mówi, że bił, bo ksiądz chciał go zgwałcić. I nikt mu nie wierzy. Nawet prokuratura ociąga się ze stawianiem zarzutów. Ale chłopak ma dowód. Widział księdza nago. I te jego tatuaże: na brzuchu esesmańską czaszkę, pod jedną pachą penisa, pod drugą waginę, a na lędźwiach napis: "Jebać, a chuj w dupę". I to, co widział, jest prawdą!

Zgłoś
vass 2013-03-24, 14:24
kokos19 napisał/a:

A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.

Mogło tak być, ale to też źle świadczy o księdzu, że daje się masować 17sto latkowi. Zalatuje zboczeniem.
Zgłoś
Imazuma 2013-03-24, 14:24 1
Nie wiem czy jest to prawda czy ściema i szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi ,jednak nawiązując do tematu głównym problemem kleru jest fakt , że tego typu sprawy nie są nagłaśniane i piętnowane przez sam kler a ukrywane, co prowadzi wiemy do czego.Prawdę mówiąc nie rozumiem tego stanowiska, przecież gdyby episkopat potępiał i usuwał chore jednostki ze swoich szeregów zyskał by nie tylko szacunek ale i zaufanie społeczeństwa.Ale widać nikomu na tym nie zależy i może dobrze, może w końcu ludzie przejrzą na oczy i cały ten cyrk się sam doprowadzi do zagłady.
A z resztą przecież to tylko kwestia namiętności.
Zgłoś
harman.kardon 2013-03-24, 14:24 2
Te zdjęcia to nie fake, ale facet na zdjęciach nie jest księdzem. Po pierwsze widziałeś kiedyś księdza z tak upierdolonymi paznokciami ? Przecież oni nic nie robią ... A po drugie trzeba być strasznym niedojebem żeby nie zauważyć że gość na zdjęciu napewno nie ma 67 lat.
Zgłoś
radek225 2013-03-24, 14:25
Vujekk napisał/a:

Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wpierdol księdzowi bo

Księdzu barani łbie... Spał na polskim, a teraz pisze posty na Saolu..
Zgłoś
Gogul 2013-03-24, 14:26
księżulkowi aż cewnik założyli, musiał go zlać do nieprzytomnosći piwo dla 17sto latka
Zgłoś
skin88 2013-03-24, 14:27
Chyba cię pojebało jak twierdzisz że te bazgroły to totnekopf (twoja kurwa esesmańska czaszka), zacznij brać leki albo się dowiedz a nie bzdury pierdolisz. jebać w dupę tego pierdolonego księdza heheh (został by rozjebany własną bronią).
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-03-24, 14:28 3
Songo Master napisał/a:

że każdy Polityk to świnia, że każdy urzędnik to zły człowiek,

nooo, tutaj to chyba to mało kto zaprzeczy.
Zgłoś
Ronoaro 2013-03-24, 15:12 5
Kurwa, fejk jak nic, ale część sadoli-ateistów na 100% dalej prowadzi gównoburze. Czekajcie ja też coś napiszę, może parę piw zbiorę za hejty.

105-letni ksiądz z woj. kujawsko-pomorskiego, brutalnie zgwałcił trzech ministrantów w wieku 44, 47 oraz 58 lat. Dodatkowo namawiał do nierządu miejscowego organistę, kioskarza, burmistrza oraz trzech glazurników. Nasz niezależny i zaufany informator dodatkowo podaje, że ksiądz non-stop chodził najebany i śpiewał hymn Burkina Faso w miejscu publicznym (często zakłócał ciszę nocna swoim mocnym tenorem). Kuria oraz biskup niereagowali na wołanie o pomoc wiernych, bagatelizując poroblem. Kulminacyjnym momentem był napad 105-letniego proboszcza na komisariat gdzie obezwładnił dwudziestu policjanów i ukradł 300-litrowy zbiornik nielegalnego spirytusu. Zaufany imformator podaje, że ksiądz często słuchał Radia Maryja i oglądał TV Trwam, co prawdopodobnie jest przyczyną jego postępowania i prowadzenia się.

News równie wiarygodny jak artykuł powyżej. Dostanę piwo?
Zgłoś
tomek2302 2013-03-24, 15:35 2
Zgłoś
SmoczeKrocze 2013-03-24, 15:41
Kościół katolicki juz dawno oddalił sie od idei czczenia boga i teraz nie ma nic wspolnego z chrześcijaństwem bo biskupi poprzekręcali słowa z biblii na swoja korzysc i mysla, ze swieca, bo 99% katolików nie czytało pisma swietego. Zrobiła sie z tego czyta polityka i te chuje pchają sie do władzy. W jakiej generacji przyszło mi życ, każdemu mozna wcisnac dowolny kit -.-
Zgłoś
B................i 2013-03-24, 16:03
Jesteście idiotami jak od tak wierzycie w ten artykuł.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 16:16
Imazuma napisał/a:

[...]ednak nawiązując do tematu głównym problemem kleru jest fakt , że tego typu sprawy nie są nagłaśniane i piętnowane przez sam kler a ukrywane, co prowadzi wiemy do czego.

Nie są nagłaśniane...? O ilu przypadkach pobicia kogokolwiek tak często słyszysz...?
Zgłoś
vajron 2013-03-24, 16:40 2
E tam, katole mają dobrą linię obrony. Wstawiasz zdjęcia klechy z takimi tatuażami to wyskakują "ostatnio modna jest nagonka na kościół". Oczywiście, że jest modna nagonka na kościół, tak samo jak na:
pedałów, ciapatych, kitajców, ruskich, niemców, hamburgerów, murzynów, żydów, lewaków, feministki, ateistów, innowierców itd...
Pod każdym temat na temat kościoła, wszyscy się produkują, że to nie prawda, że to nagonka, że media kłamią, a taka jest prawda. Wśród księży pedofilia jest o wiele bardziej popularna niż wśród tak przez was nienawidzonych pedałów... Nie macie problemu z wjazdami na islam (za co Jezus by wam nogi z dupy powyrywał) ale jak ktoś coś powie na kościół to już płaczecie, bo ktoś wam dokucza.

"Islamiści próbują przejąć Europę" - nawet nie wiecie jak groteskowo to brzmi dla ateisty gdy słyszy to od kogoś z kim kościół katolicki zrobił to samo...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem