Wiele można zarzucić w tych czasach kapłanom ale czasami trafi się jakaś perełka.Co myślicie o takiej formie ewangelizacji?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie kot , właśnie tego słuchałem na YT jak zobaczyłem ,że wrzuciłeś .
Pozdro
Pozdro
Ksiądz też człowiek.
o niebo lepsze niż "radosne kolędy" na pasterce śpiewane tonem pieśni żałobnej.
Czas dostosować przekaz do internetów i mediów. piwko
Czas dostosować przekaz do internetów i mediów. piwko
"Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus -- DJ Kostek" -- sorry, ale tak to brzmi ;>
zaraz gimnazjum wróci swoimi pks-ami na wieś i zaczną się hejty na katolików
Dj kostek zrobił to chyba za współudział w tacy albo za kadzidło ....
nie można mierzyć wszystkich jedną miarą . fakt autorytet kościoła upada,ale szczerze ,gdy usłyszałem że jakiś ksiądz rapuje to pomyślałem . pewnie gówno ,kolejna arka noego ,ale zdziwiłem sie za co wypadało by nawet przeprosić . bo nie dość że w ten sposób może dotrzeć do młodych ludzi to gdyby takie msze były w kościołach to i jak bym może zaczą częściej chodzić ( a kościół mam ulice dalej.) popatrzcie na USA w kościołach jest grany gospel i co ? jest petarda
Cytat:
"Raptime live, wyr*chaj dzieciaka a później mi go daj daj daj"
Witamy ministranta z przejściami w naszym gronie
wabi młodzież cwaniaczek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów