Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo fajna pozycja. Na obrazkach nie ma nic niepokojącego. Dzieciaki się mogą w przystępny sposób dowiedzieć, że mogą być inne i jest to ok.
chyba ci się ostro pojebało w głowie !
dokladniechyba ci się ostro pojebało w głowie !
ten geynell sam jest pedałem i na pedaly wychowa swoje adoptowane razem z mężem bambusem gówniaki
Lewackie zjeby spalili na stosie cały dorobek naukowy dot badań nad rozwojem dzieci i tożsamości płciowej, bo im nie pasowało a teraz beztrosko robią sobie pseudo naukowe, ideologiczne eksperymenty.
Część wiedzy przekazywana jest w genach i objawia się w formie instynktów, a część musi być przekazana przez rodziców. Jak chcesz być chujowym rodzicem, który zamiast pokazać dziecku komplet wiedzy nt konkretnej płci i powiesz - "nie chcę nic ci narzucać, sam sobie odkryj co lubisz" to powodzenia. Tylko rób to własnym dzieciom.
Lewackie zjeby spalili na stosie cały dorobek naukowy dot badań nad rozwojem dzieci i tożsamości płciowej, bo im nie pasowało a teraz beztrosko robią sobie pseudo naukowe, ideologiczne eksperymenty.
A to nie jest tak, że wystarczy mieć pieniądze i posyłasz swoje dziecko do takiej szkoły, która ma odpowiadający tobie program? Oczywiście najpierw trzeba być człowiekiem a nie biedakiem...
Bardzo fajna pozycja. Na obrazkach nie ma nic niepokojącego. Dzieciaki się mogą w przystępny sposób dowiedzieć, że mogą być inne i jest to ok.
Uguem okuratny i spaniały bait boży.
Uguem okuratny i spaniały bait boży.
I jeszcze sprawiedliwy, ale rybki jak widać łapią się w siatkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów