Przegrałeś życie ;o
Chociaż 'Dawaj na Ring' zawsze przyprawia o banana na mordzie
Medium- Obiekt PożądaniaŻaden ze mnie 'profeszjonal fajter', ale coś tam się znam- i nie wiem jak dla was, ale dla mnie to była jedna z najcieńszych gal jakie w życiu widziałem. Mańkowski-Moks, oni jedyni udowodnili, że rzeczywiście przeszli jakiś trening. Może to złe porównanie, ale pooglądajcie sobie walki strikeforce'a , UFC czy chociażby starego K-1/Pride, to są prawdziwe walki. Cieszę się, że oszczędziłem te kilka złotych i jednak nie pojechałem na Ergo...
To biedna polska , tutaj nie ma żadnych strikeforce'ów czy UFC ... Ciesz się z tego co jest .
Pozdro dla kumatych którzy obejrzeli to za darmo na necie .
Przegrałeś życie ;o
Aż tak Cię to boli, że Cię wyprzedził? A swoją drogą to czemu jeszcze nie śpisz?
Jestem rozczarowany widowiskowością tej walki. Ciekawe kto następny...
hmmm... może TY ?! Cały sadol będzie za Tobą , pokaż nam prawdziwe widowisko !
Aż tak Cię to boli, że Cię wyprzedził? A swoją drogą to czemu jeszcze nie śpisz?
Dziś niedziela , ma wolne , lecz w poniedziałek wraca szkolna rzeczywistość .
hmmm... może TY ?! Cały sadol będzie za Tobą , pokaż nam prawdziwe widowisko !.
Niestety, żeby Ciebie zadowolić musiałbym się zniżyć do poziomów tych błaznów z WWE, którymi się podniecasz.
Mam na tyle wysokie IQ, że zrobiłem to jako pierwszy z 36mln Polaków .
O życiu z tobą nie będę dyskutował bo taki smark jak ty nic o nim nie wie .
Niestety, żeby Ciebie zadowolić musiałbym się zniżyć do poziomów tych błaznów z WWE, którymi się podniecasz.
Wejdź do ringu z Brockiem Lesnarem . Myślę , że to największy błazen w WWE .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów