Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przegrałeś życie ;o
Chociaż 'Dawaj na Ring' zawsze przyprawia o banana na mordzie
Żaden ze mnie 'profeszjonal fajter', ale coś tam się znam- i nie wiem jak dla was, ale dla mnie to była jedna z najcieńszych gal jakie w życiu widziałem. Mańkowski-Moks, oni jedyni udowodnili, że rzeczywiście przeszli jakiś trening. Może to złe porównanie, ale pooglądajcie sobie walki strikeforce'a , UFC czy chociażby starego K-1/Pride, to są prawdziwe walki. Cieszę się, że oszczędziłem te kilka złotych i jednak nie pojechałem na Ergo...
To biedna polska , tutaj nie ma żadnych strikeforce'ów czy UFC ... Ciesz się z tego co jest .
Pozdro dla kumatych którzy obejrzeli to za darmo na necie .
Musisz być na prawdę 'kumaty', jeśli udało Ci się obejrzeć to za darmo. Brawo Sherlocku!
Zamiast iść spać to musiałeś kilka minut po walce być pierwszą osobą która to udostępni tylko po to żeby dostać piwa na sadolu.
Przegrałeś życie ;o
Aż tak Cię to boli, że Cię wyprzedził? A swoją drogą to czemu jeszcze nie śpisz?
Jestem rozczarowany widowiskowością tej walki. Ciekawe kto następny...
hmmm... może TY ?! Cały sadol będzie za Tobą , pokaż nam prawdziwe widowisko !
Aż tak Cię to boli, że Cię wyprzedził? A swoją drogą to czemu jeszcze nie śpisz?
Dziś niedziela , ma wolne , lecz w poniedziałek wraca szkolna rzeczywistość .
hmmm... może TY ?! Cały sadol będzie za Tobą , pokaż nam prawdziwe widowisko !.
Niestety, żeby Ciebie zadowolić musiałbym się zniżyć do poziomów tych błaznów z WWE, którymi się podniecasz.
Zamiast iść spać to musiałeś kilka minut po walce być pierwszą osobą która to udostępni tylko po to żeby dostać piwa na sadolu.
Przegrałeś życie ;o
Co stolec w dupe uwiera , że nie udało się tobie ?
Mam na tyle wysokie IQ, że zrobiłem to jako pierwszy z 36mln Polaków .
O życiu z tobą nie będę dyskutował bo taki smark jak ty nic o nim nie wie .
Niestety, żeby Ciebie zadowolić musiałbym się zniżyć do poziomów tych błaznów z WWE, którymi się podniecasz.
Wejdź do ringu z Brockiem Lesnarem . Myślę , że to największy błazen w WWE .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów