Nizaryta1 napisał/a:
Powiem ci tak, jeśli ty wierzysz we wszystko co jest w internecie to jesteś geniuszem, na Wikipedii każdy debil może wstawić sobie informacje że np: JFK był kosmitą i miał piętnaście mózgów z czego jeden w dupie, nauczcie się ludzie do kurwy nędzy korzystać z książek które napisali fachowcy a nie wszystko z internetu chlipać bo jak już wspomniałem na Wikipedii każdy debil może wstawić różne pierdoły a ja dowiedziałem się od fachowca (Neurologa) który leczył mojego kumpla że to prawda i dalej od nauczyciela biologii który ma ukończone studia doktoranckie a po raz pierwszy zetknąłem się z tym w książce a twoja niezawodna wikipedia głosi wszem i wobec że Dżani-bek (Chan Złotej Ordy) był Timurem Chromym (Tamerlanem) a Tamerlan rządził w Persji podbitej przez Wielkiego Chingisa i nie jest to ta sama osoba jak mówi twoja wikipedia, ponadto Wikipedia mówi że w przewlekłej chorobie popromiennej sterylność (czyli bezpłodność) może minąć a tymczasem jeśli pochłoniemy zbyt duże ilości Gy wówczas bezpłodność jest nieodwracalna w każdym przypadku choroby popromiennej geniuszu.
Ja pierdole, wiekszych głupot to ja w życiu nie czytałem. Ci twoi koledzy naprawde istnieją? Bo nie uwierze że ktoś z wiedzą na poziomie bezużytecznej jest neurologiem. Skoro według ciebie i wielce wykwalifikowanych "kolegów którzy rzekomo istnieja" korzystamy z 10 procent naszego mózgu czemu:
-tlen pobiera najwiecej tlenów ze wszystkich organów
-czemu podczas obrazowania mózgu cały jest aktywny
-czemu w wyniku ewolucji te 90% procent nie znikneło
i pomijając cała reszte, jesteś idiotą że wierzysz w takie rzeczy. Jak nie uznajesz wikipedii za źródła wpisz w google "mit 10%". Aha, zapomniałem google też kłamie.
RafalMKS napisał/a:
o kurwa!!!!! Idz sie poucz troche!
Glony w oceanach produkują wiecej tlenu niż wszystkie lasy. A cała populacja termitów produkuję wiecej niż ludzkość razem ze swoimi samochodami i fabrykami. Idź się troche poucz a nie łykasz ekopropagande że wyciecie lasu zabije nas wszystkich.