Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma to coś w sobie, szkoda że w dobie wszechobecnych kamer ta sztuka zanika...
Kiedyś też byłem graficiarzem. Ten dreszczyk emocji, a rano duma z dzieła, które oglądają tysiące ludzi.
Ma to coś w sobie, szkoda że w dobie wszechobecnych kamer ta sztuka zanika...
Dreszczyk emocji? Bo co? Bo dostaniesz mandat 500 zl? Powinni przy zlapaniu wstawic taki usyfiony bezksztaltnym gównem wagon do mieszkania twojej starej u ktorej mieszkasz do 40 r.ż. a na ciebie nalozyc równoważne zobowiazanie wobec PKP na kwotę nie wiem 3-5 milionow, nie wiem ile taki wagon kosztuje, żebyś cale swoje zycie go spłacał z pensji starej. Wtedy bylby dreszczyk emocji. A jesli nie, to sąd powinen nakazac wytarcie tego syfu twoim ryjem. Ale niestety nie zyjemy w normalnym państwie.
Szkoda, że go nie dopadł
nie chciał, widocznie wydygany był, że puszką w ryj zarobi i otworzył gębę, żeby artysta zdążył spierdolić.
Sama forma pusta i bezwartosciowa bez zadnego przekazu
Jedyny przekaz jaki prezentuja to patologie z ktorej pochodzą
Dreszczyk emocji? Bo co? Bo dostaniesz mandat 500 zl? Powinni przy zlapaniu wstawic taki usyfiony bezksztaltnym gównem wagon do mieszkania twojej starej u ktorej mieszkasz do 40 r.ż. a na ciebie nalozyc równoważne zobowiazanie wobec PKP na kwotę nie wiem 3-5 milionow, nie wiem ile taki wagon kosztuje, żebyś cale swoje zycie go spłacał z pensji starej. Wtedy bylby dreszczyk emocji. A jesli nie, to sąd powinen nakazac wytarcie tego syfu twoim ryjem. Ale niestety nie zyjemy w normalnym państwie.
Sie nie zeraj zgredek bo wylewu dostaniesz XDDDDD
A pierdolisz jak stary Janusz przed telewizorem. Jak patrzę na grafiti przechodząc się po mieście to niektóre na prawdę są ładne. Jest różnica między bazgrołami najebanego małolata typu hwdp psy jebać kurwa szmata itp, itd, a artystycznym grafiti. Muszę to przyznać mimo że ja nigdy z tym nie miałem nic wspólnego. Jak dobrze jest wykonane to barwami upiększa szary miejski krajobraz, trzeba tylko być obiektywnym. Dlatego najgorsze jest to jak po oknach / szybach malują. To już jest skurwiałe. Ale gdy widzę na peronie jakiś przejeżdżający i fajnie pomalowany pociąg to aż się kreatywność w człowieku budzi. Tylko te okna kurwa mogli by oszczędzić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów