📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
szacunek mi nie potrzebny.. grunt to wyhaczać grubą kasę i dobre młody siksy na mieście
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Facet może i błyskotliwy, ale zajebiście brakuje mu pewnej cechy - skromności. Dlatego Kuba: WYPIERDALAJ !!!
ja tam go lubię, bo niczego mu nie zazdroszczę a was widze aż zżera.
@trzelpy
nie zżera, po prostu ludzkość nic by nie straciła gdyby ten człowiek zniknął z ekranów
nie zżera, po prostu ludzkość nic by nie straciła gdyby ten człowiek zniknął z ekranów
Dlaczego się do niego przypierdalacie ? Mocherek i boocheno i reszta pokurczów, dla was pewnie każdy typ co ma więcej kasy i tylko otwiera buzię to już musi pierdolić głupoty.
Wojewódzki może sobie mówić co chce , szczególnie że jest inteligentnym gościem i ma mnóstwo dystansu wobec samego siebie. A że przy okazji wyrywa sobie młode dupeczki i lubi wydawać hajs, to komu to kurwa przeszkadza ?
Wojewódzki może sobie mówić co chce , szczególnie że jest inteligentnym gościem i ma mnóstwo dystansu wobec samego siebie. A że przy okazji wyrywa sobie młode dupeczki i lubi wydawać hajs, to komu to kurwa przeszkadza ?
Głupi człowiek, nie zdobył by tyle kasy, nie miał by własnego programu, nie byłby jedną z najbardziej rozpoznawalnych osób w polskim Show Biznesie.
Nie interesują mnie jego poglądy polityczne, ale powiedział mądrze, i piwo leci.
Nie interesują mnie jego poglądy polityczne, ale powiedział mądrze, i piwo leci.
Bardzo, bardzo brutalnie i sadystycznie się wypowiada - pasuje w sam raz do tego forum...
Lubię go, ale wkurwia mnie lansowana przez niego myśl (którą jak widzę wielu tu powtarza) że jak się kogoś znanego nie lubi, krytykuje się go czy się z nim nie zgadza - znaczy zazdrość was zżera.
Sam się naśmiewa co tydzień z Dod, Mandaryn i innych Zakościelnych, a później mając w studiu im podobne persony cytuje prześmiewcze komentarze z internetu i mówi "to zazdrość! Masz pieniądze i jesteś sławny, to dlatego się z ciebie naśmiewają".
Ech...
Sam się naśmiewa co tydzień z Dod, Mandaryn i innych Zakościelnych, a później mając w studiu im podobne persony cytuje prześmiewcze komentarze z internetu i mówi "to zazdrość! Masz pieniądze i jesteś sławny, to dlatego się z ciebie naśmiewają".
Ech...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów