Kierowca samochodu osobowego aby uniknąć kolizji z ciężarówką oraz samochodem stojącym na skrajnym lewym pasie starał się jak mógł...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to pewien mędrzec kiedyś powiedział : "To nie prędkość zabija, ale nagła jej utrata"
Jak się widzi niepewną ciężarówkę, do tego samochód służb autostradowych na pasie awaryjnym, to od razu hamulec.
Mam nadzieję, że pan już nie będzie mógł prowadzić samochodu. W tle słychać jakiś kobiecy głos, może właśnie z rodzinką jechał. Niestety to było za dużo dla tej jednej samotnej komórki mózgowej wyobrazić sobie "co by było, gdyby..."
Czyż to nie piękne ? No i ta krew na szybie. Jeszcze brakuje tylko szczęki na kierownicy oraz szczątków nieprzypiętego do fotelika dzieciaka wbitego w tył siedzenia pasażera.
Jak się widzi niepewną ciężarówkę, do tego samochód służb autostradowych na pasie awaryjnym, to od razu hamulec.
Mam nadzieję, że pan już nie będzie mógł prowadzić samochodu. W tle słychać jakiś kobiecy głos, może właśnie z rodzinką jechał. Niestety to było za dużo dla tej jednej samotnej komórki mózgowej wyobrazić sobie "co by było, gdyby..."
Czyż to nie piękne ? No i ta krew na szybie. Jeszcze brakuje tylko szczęki na kierownicy oraz szczątków nieprzypiętego do fotelika dzieciaka wbitego w tył siedzenia pasażera.
dlaczego masz taka nadzieje ? przeciez kierowca z kamerka jechał tak jak powinien... jakis pijak w ciezarowce, i akurat samochod z prawej i z lewej.. to w piątek 13stego pewnie
Ja pierdole zamiast hamować to odpierdala manianę, zajebisty kierowca.
Dwie zalety tego zdarzenia:
1. Nagrał wszystko
2. Samochód zabezpieczenia autostrady nie musiał dwa razy zużywać paliwa na dojazd do wypadku
1. Nagrał wszystko
2. Samochód zabezpieczenia autostrady nie musiał dwa razy zużywać paliwa na dojazd do wypadku
Dlaczego on odbił
W prawo mając masę miejsca z lewej po trawie? Mógł lekko hamować i boczkiem z lewej przejechać, da się wiem pisze.
W prawo mając masę miejsca z lewej po trawie? Mógł lekko hamować i boczkiem z lewej przejechać, da się wiem pisze.
@Lussy przecież widać chyba wyraźnie że na lewym poboczu za ciężarówką stoi auto a trawą nie przejechałby bo miał tam miejsca na maks 1/2 szerokości samochodu. Nawet gdyby ten samochód tam nie stał to przy takiej prędkości wjechanie tylko dwoma kołami na trawę mogłoby się skończyć poślizgiem
Nieważne kto gdzie stoi na tym filmie, ważne, że kierowca to debil. W życiu bym nie wpadł na pomysł, żeby próbować tą ciężarówkę z prawej brać gdyż przy tak ostrym manewrze nie na się po prostu odbić w lewo i utrzymać się na awaryjnym. Nawet gdyby tam nie stał ten dostawczak to i tak kolo by się rozjebał o barierki
Dodam tylko, że filmik prima sort i obejrzeć raz się nie da )
Dodam tylko, że filmik prima sort i obejrzeć raz się nie da )
A ja wam napisze, ze jestescie gluchymi, tepymi pizdami. Oto co sie wydarzylo:
Ziom jechal swoim szrotem lewym pasem, z nadzieja, ze ciezarowka mu zjedzie. Jak sie zorientowal, ze nie zjedzie to jebnal w swoim szrocie po hamulcach, a ze w szrocie nie bylo ABSa, to kola sie zblokowaly i go pociagnelo w panice.
Skad wiem? Pisk opon i farba na szybie, co sugeruje przyjebanie w nia ryjem przy zderzeniu, co sugeruje brak poduszki powietrznej dla pasazera.
Kupujcie Passaty, a nie Fiaty.
Ziom jechal swoim szrotem lewym pasem, z nadzieja, ze ciezarowka mu zjedzie. Jak sie zorientowal, ze nie zjedzie to jebnal w swoim szrocie po hamulcach, a ze w szrocie nie bylo ABSa, to kola sie zblokowaly i go pociagnelo w panice.
Skad wiem? Pisk opon i farba na szybie, co sugeruje przyjebanie w nia ryjem przy zderzeniu, co sugeruje brak poduszki powietrznej dla pasazera.
Kupujcie Passaty, a nie Fiaty.
@Dupaapud Kto kogo jak przezywa, ten się tak sam nazywa. Jak już Adae słusznie zauważył kierowca leciał na zablokowanych kołach, a że nigdy hamulce nie są idealnie równe (plus pochylenie jezdni) to zleciał na drugi pas. Straszny pech - musiał się rozkojarzyć bo miał chwilę na rozpoczęcie hamowania wcześniej (choć pewnie i tak skończyłoby się identycznie).
@sirapacz
Sprawny samochód nigdy nie ściąga w żadną stronę nawet przy bardzo mocnym hamowaniu... Inna rzecz - każda pizda potrafi cisnąć gaz do dechy rzęchem, nie każdy niestety potrafi hamować pulsacyjnie czy po prostu myśleć...
Sprawny samochód nigdy nie ściąga w żadną stronę nawet przy bardzo mocnym hamowaniu... Inna rzecz - każda pizda potrafi cisnąć gaz do dechy rzęchem, nie każdy niestety potrafi hamować pulsacyjnie czy po prostu myśleć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów