Pracownicy umysłowi gdzieś w Brazylii nie mogli spokojnie patrzeć na czyste ulice i bezczynność sprzątaczy, postanowili więc znaleźć im zajęcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Echhh to nieskrywane poczucie zajebistości oraz dogłębne przekonanie o swojej wyższości nad innymi ludźmi. Modne okularki nie uleczą kompleksów droga pani, a karma zawsze wraca.
Brudna skóra zobowiązuje. Powiedzmy sobie szczerze, gdyby zostawić tylko białych, to by było lepiej.
Ronaldinho dorabia w biurze?
A już myślałem, że jakiś minister jedzie. I jeszcze ten pasztet ze szczękościskiem.
Wlasnie tez widze Ronaldinho
Tusk i jego asystentka z brukseli coś usiłowali przekazać,
/pewnie informacje co do sprzedaży lasów o północy, gdy odkładali kasę dla żydów za ,,odszkodowanie,,/
ale nie są na czasie bo akurat śmieciarze / bez obrazy, bo szanuję tych ludzi /
nie protestują
/pewnie informacje co do sprzedaży lasów o północy, gdy odkładali kasę dla żydów za ,,odszkodowanie,,/
ale nie są na czasie bo akurat śmieciarze / bez obrazy, bo szanuję tych ludzi /
nie protestują
2 osły z mordy haha
@borelli, no, no zajebiście było jak germańcy mordowali polaków, ho ho, biali najlepsi, kurwa normalnie aż się zesrałem! Bydło jest wszędzie, możesz się takimi filmikami jarać i próbować kopnąć swoje ego wzwyż, ale na nic to.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów