Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psotna_c🤬ka napisał/a:
Wszystko wskazuje na to, że ewolucja nie przygotowała kundli do latania. Tylko na smalec się nadają.
W końcu ekspert w komentarzu, a nie jacyś zadymiarze.
[ Dodano: 2024-07-31, 03:19 ]
psotna_c🤬ka napisał/a:
Wszystko wskazuje na to, że ewolucja nie przygotowała kundli do latania. Tylko na smalec się nadają.
W końcu ekspert w komentarzu, a nie jacyś zadymiarze co pojecia nie mają.
Mietek7567 napisał/a:
Jak mnie te piszczące baby wk🤬iają. Co to niby zmieni?
Baby piszcza bo to niby w przypadku zagrozenia ma przyciagnac samca... Ale czemu to jest tak wk🤬iajace , nie wiem.
psotna_c🤬ka napisał/a:
A co? Miał piechotą na górę zap🤬lać?
A dlaczego ma siadać tam gdzie ludzie? Kundel zawsze ma na otworze w dupie trochę kału. Kundel niech siedzi w domu i tyle.
Ale trzeba przyznać że pięknie wyje jak sobie te giry połamał. Miód na uszy
Ziebaj napisał/a:
Już brakuje tylko żeby r🤬ali się z tym swoimi kundelkami.
A myślisz że co robią w domowym zaciszu?
Hodowla tylko wiedziała żeś debil, dopóki internetu nie było
mateuszsick napisał/a:
W dupę niech se te pieski k🤬a wsadzą jak nie mają gdzie do c🤬ja pajace j🤬e. Już te psy i bachory wszędzie wp🤬lają na siłę szczególnie tam gdzie ich nie powinno być.
Mam takie same zdanie, pozdrawiam serdecznie sadola
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie