📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mrpikkon napisał/a:
szkoda, kto k🤬a puscil wyciag z samym psem
Może właściciele zeskoczyli wcześniej
W dupę niech se te pieski k🤬a wsadzą jak nie mają gdzie do c🤬ja pajace j🤬e. Już te psy i bachory wszędzie wp🤬lają na siłę szczególnie tam gdzie ich nie powinno być.
Pierwszy to właściciel j🤬y dzban a drugie gdzie była j🤬a obsługa wyciągu że do tego dopuścili?
Jebię kontekst, ponoć debil właściciel puścił psa samego a do następnej wsiadł z dwoma kolejnymi
mrpikkon napisał/a:
szkoda, kto k🤬a puscil wyciag z samym psem
Raczej kto go tam wsadził. Domyślam się, że ten sam debil, co jedzie z kolejnymi dwoma. No to teraz zostaną mu dwa.
Mietek7567 napisał/a:
Jak mnie te piszczące baby wk🤬iają. Co to niby zmieni?
Ponoć to geny, ewolucja i inne, że baby sygnalizowały zagrożenie aby chłop coś zrobił.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie