Mieli 537zł i ponad 5 minut pierdolenia o tym
Ej dajcie człowiekowi szansę. Na prawdę warto zobaczyć film w całości.
Moj kuzyn wygral kiedys szostke w totka. 5 miliardow na stare. Przepieprzyl wszystko w 2 lata.
Masakra ale musiał nieźle balować !!!
Ze szczęścia tak mu odbiło, że postanowił kupić mi i mamie mieszkanie w bloku i kazał się tam nam wyprowadzić i zostawić go w spokoju bo nie chce mieć z nami nic więcej wspólnego.
Jego szczęście trwało niecałe dwa lata, debil rozjebał niecałe 3 bańki na kurwy i imprezki, a teraz jest gołodupcem który wyjada ze śmietników
I wcale mi szmaciarza nie żal w końcu "Chcącemu nie dzieje się krzywda"
To smutne :/ ale przynajmniej macie mieszkanie
Masakra ale musiał nieźle balować !!!
Nawet nie, po prostu nagle znalazlo sie wokol niego mnostwo ,,zyczliwych,, nowych przyjaciol, ktorzy pomagali mu robic interesy.
A ze do zbyt madrych nie nalezal, to powchodzil w jakies ziwne uklady z cyganami i dziwne biznesy.
Nawet nie, po prostu nagle znalazlo sie wokol niego mnostwo ,,zyczliwych,, nowych przyjaciol, ktorzy pomagali mu robic interesy.
A ze do zbyt madrych nie nalezal, to powchodzil w jakies ziwne uklady z cyganami i dziwne biznesy.
Mimo wszystko chciałbym postawić się w jego sytuacji i stanąć przed tymi trudnymi wyborami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów