Nie opieprzają się - zabijanie spowalnia taśmę produkcyjną, więc słodkie kurczaczki na żywca wpadają do młynka mięsnego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
spoko filmik
czekam na komentarze pożal się boże obrońców zwierząt
Jeżeli jest to uważane za humanitarne to spoko. Tylko mam pytanko potem ktoś kupuje takie"nóżki z kurczaka" w KFC i co? wpierdziela same kości,pióra,flaczki....Yummy
piratv90 napisał/a:
spoko filmik
Jak tak można! Jako wieloletni obrońca praw zwierząt jestem oburzony Zamiast 1000 kurczaków powinni zmielić 1 hamerykanina
TA DA!!!
I tak powstał świat...
od dzisiaj nie jem pasztetów drobiowych
Przerabiają kurczaki na mięso, a co mieli z nich zrobić? Czekoladę?
Jeśli wegetarianom albo innym zielonym tak przeszkadza jedzenie zwierząt, to niech sami dadzą się przerobić na żarcie.
A teraz przepraszam idę sobie zabić fokę, żeby zaraz potem zjeść ją na surowo
Jeśli wegetarianom albo innym zielonym tak przeszkadza jedzenie zwierząt, to niech sami dadzą się przerobić na żarcie.
A teraz przepraszam idę sobie zabić fokę, żeby zaraz potem zjeść ją na surowo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów