Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tępemu tirowcowi chuj w dupę.
Czy ktoś wie, dlaczego jeśli jadę na autostradzie lewym pasem z tą samą prędkością razem z tirami, co chwilę jakaś kurwa mruga mi z tyłu długimi? Nie spowalniam, nie blokuję, osobowym wstęp wzbroniony, czy co...?
Bo oni sobie uroili, ze skoro jadąc są w pracy, to mają jakies szczególne prawa. Takie same urojenia mają taksówkarze, kierowcy autobusów miejskich itp. A na najcięższy stopień urojenia cierpią tramwajarze. Zachowują się jakby wozili zimioki po polu a nie ludzi.
A ić pan w huj z takim nagraniem wyciętym.
Ja za takie coś dostałem ostrzeżenie i komentarz usunięty. Już piszę do trybunału sprawiedliwości internetów.
Ja za takie coś dostałem ostrzeżenie i komentarz usunięty. Już piszę do trybunału sprawiedliwości internetów.
Może za błędy bo chuj inaczej się pisze.
z miejsca skierowanie na badania psychiatryczne bez względu co go tak wkurwiło
Niektórzy mają tak normalnie :/
"
Czy ktoś wie, dlaczego jeśli jadę na autostradzie lewym pasem z tą samą prędkością razem z tirami, co chwilę jakaś kurwa mruga mi z tyłu długimi? Nie spowalniam, nie blokuję, osobowym wstęp wzbroniony, czy co...?"
Prawym. Prawym pasem, razem z tirami.
Z tego wkurwu aż się pomyliłem.
Problem tez tworzą celnicy bo oni uważają ze maja czas i wiele razy spotkałem się z tym ze zamiast zajmować się cleniem itp to siedzi i rozmawia z koleżanka. Druga sprawa to tachograf jednym kończy się czas wiec musi stać na poboczu bo nie ma gdzie indziej stanąć, dlatego na jednym pasie są 2 auta. 3 auto na pasie pojawia się jak leci coś ważnego np spożywka, wojsko, humanitarka albo jak tutaj policjant każe mu jechać chodź nie ma gdzie. Masz do wyboru mandat za przekroczenie czasu pracy i to jest bardzo duży mandat albo stoisz na poboczu a po pauzie czekasz kolejne 15h.Tak to jest z tymi kolejkami na granicy z Białorusią, czasem takie kolejki potrafią ciągnąć się 20-30km. I teraz pytanie, czy kierowca ciężarówki próbował się na chama wpierdolić w kolejkę omijając całość, czy ktoś "wypchną" go z kolejki. Druga sprawa, że często tak się chuje ustawiają, stojąc dwie, a nawet trzy ciężarówki obok siebie w jadąc w jedną stronę (na drodze jednopasmowej), przez co generują jeszcze większy zamęt, dłużenie się kolejek i korków. Chuj w dupę każdemu, co chce na siłę się wcisnąć i wyprzedzać generując zamęt.
cyt:
"
Czy ktoś wie, dlaczego jeśli jadę na autostradzie lewym pasem z tą samą prędkością razem z tirami, co chwilę jakaś kurwa mruga mi z tyłu długimi? Nie spowalniam, nie blokuję, osobowym wstęp wzbroniony, czy co...?"
Prawym. Prawym pasem, razem z tirami.
Z tego wkurwu aż się pomyliłem.
Na pewno z tą samą prędkością ? Licznik w samochodzie osobowym zawyża nawet o 5km/h, w ciężarówkach jest co 2 lata legalizacja a tam jak ustawia to idą równo 90 km/h. Ty masz 90 na liczniku ale realna prędkość 85 a w ciężarówce 90
Nie wiem co upoważnia kierowcę dużego do stania sobie w kolejce na środku jezdni, ale zachowanie "policjanta" skandaliczne.
Zadzwoniłbym na 112 i poprosił o przysłanie prawdziwego i zdrowego psychicznie i wykonywał dopiero jego polecenia.
I ten zdrowy psychicznie policjant powinien znaleźć ci coś w tym twoim syfiastym autku, co doprowadziłoby do odebrania dowodu rejestracyjnego, wpierdoliłby ci mandat za blokowanie przejazdu taki, żebyś się z radości posrał, a na koniec spowodowałby holowanie tej twojej żenady na prawdziwe badania techniczne wykonane na policji. Błagałbyś o powrót tego psychicznego gliniarza, który cię tylko opierdolił.
Niektórzy mają tak normalnie :/
Powiem tak, przy wypadkach często miałem sytuacje ze straży, gdzie kierowcy przechodzili samych siebie. Nie raz mnie prawie rozjechali wkurwieni golfiarze (wiem, że generalizuje ale dziwnym trafem tylko tacy mieli ale). Kierowcy TiRów nie mieli pretensji nigdy, nie było darcia że tacho. W takiej sytuacji pomagała policja przy kierowaniu ruchem. Do rzeczy, stoicie kilka godzin w takim kierowaniu ruchem i się wkurwiacie, reakcja policjanta jak najbardziej uzasadniona. Kierowcy tirów różni, ten święta krowa, niech udowodni że stał w kolejce ale po co, ma kamerę, wrzuci na kanał yt (nie będę reklamówał), koledzy poklepią po ramieniu, skiepuje faje w fajerze , ostruga ogóra, podbuduje ego i uratuje świat, bo wiezie "świeże" pomidorki koktajlowe z hiszpani (chin - przepakowane).
Na pewno z tą samą prędkością ? Licznik w samochodzie osobowym zawyża nawet o 5km/h, w ciężarówkach jest co 2 lata legalizacja a tam jak ustawia to idą równo 90 km/h. Ty masz 90 na liczniku ale realna prędkość 85 a w ciężarówce 90
No ale mu nie odpowiedziałeś dlaczego tirówki poganiają go długimi jak dla nich maksymalna prędkość to 80km/h?
No ale mu nie odpowiedziałeś dlaczego tirówki poganiają go długimi jak dla nich maksymalna prędkość to 80km/h?
Pewnie dlatego go poganiają bo normalnie zabraliby się za wyprzedzenie tira przed sobą. W takim przypadku mają do wyprzedzenia tira plus osobówkę, a to oznacza pół roku na lewym pasie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów