Tępemu tirowcowi chuj w dupę.
Czy ktoś wie, dlaczego jeśli jadę na autostradzie lewym pasem z tą samą prędkością razem z tirami, co chwilę jakaś kurwa mruga mi z tyłu długimi? Nie spowalniam, nie blokuję, osobowym wstęp wzbroniony, czy co...?
Przyciemnij szyby i kup lusterko polazryzujace i nawet nie bedziesz tego zauwazal.
Co do zachowania psiarskiego, mogl tirowcowi zajebac mandat na kilka miesiecy pracy lub, z racji tego ze to przy przejsciu granicznyum zrobic jeszcze wieksza afere. Drze morde bo wie, ze to dziala. W tym wszystkim poslugiwal sie bardzo delikatnym jezykiem, co sugeruje zachowanie celowe.
Ja za takie coś dostałem ostrzeżenie i komentarz usunięty. Już piszę do trybunału sprawiedliwości internetów.
Młodzi i admini interpretują komentarze jak im się podoba i stosują się do regulaminu bardzo wyrywkowo. W myśl zasady: wskaż mi człowieka a ja znajdę paragraf.
Tępemu tirowcowi ch*j w dupę.
Czy ktoś wie, dlaczego jeśli jadę na autostradzie lewym pasem z tą samą prędkością razem z tirami, co chwilę jakaś k***a mruga mi z tyłu długimi? Nie spowalniam, nie blokuję, osobowym wstęp wzbroniony, czy co...?
Zaspokoję twoją ciekawość. Jeśli jedziesz lewym pasem na równo z tirami to znaczy że blokujesz lewy pas,bo tiry raczej poruszają się prawym. Jeśli Ci się pojebało i chodziło ci o to ze jedziesz prawym razem z tirami to najprawdopodobniej jedziesz w nierównym tempie, czyli raz 93 a raz 85km/h przez co kierowniki(w tym i ja) dostają szału chuja bo ciagle muszą za tobą zwalniać i przyspieszać rada na przyszłość, jedz sobie te 100km/h i wyprzedzaj te tiry, to wcale nie jest dużo szybciej a żaden kierownik nie będzie ci walił halogenami po ślepiach. Pozdrawiam Kierownik
niebieskie szmaty, taki pajac który w ogóle nie radzi sobie z nerwami, a w dodatku w tak krótkim urywku widać, że ma poważne problemy z inteligencją jak większość z nich, powinien robić kurwa na produkcji, a nie się ruchem zajmować.
jest i naczelny hejter Policji, czym Cię tak skrzywdzili w życiu ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów