📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grauper, O kuhwa, leżę i kwiczę
rozjebany!
A Pan Andżej powinien kandydować do Kutasenatu w galaktyce Kurvix:
kapitanbomba.wikia.com/wiki/Kutasenat
rozjebany!
A Pan Andżej powinien kandydować do Kutasenatu w galaktyce Kurvix:
kapitanbomba.wikia.com/wiki/Kutasenat
Jebany prowokator...przecież nie przejdziesz obok takiego plakatu obojętnie.
grauper, Zgodnie z ordynacją wyborczą do Samorządu Terytorialnego, głosować możesz tylko na kandydatów zgłoszonych do okręgu wyborczego, do którego należysz.
Także sorry-nie jesteś z Sopotu-nie głosujesz na Kutasa.
Także sorry-nie jesteś z Sopotu-nie głosujesz na Kutasa.
Spoko jego plakaty w Gdańsku też wiszą, ostanio mu dopisałem "Twój kandydat, ma wąsy!"
aphroman, omijając fakt, że kompletnie nie rozumiem po co robisz takie rzeczy, ale czy na to przypadkiem nie ma paragrafu?
W sejmie i senacie i tak siedzą same kutasy, więc koleś pasuje tam jak ulał
Do tej pory sądziłem że żarty z nazwisk są zdecydowanie poniżej poziomu tego serwisu...
Facet ze zdjęcia wygląda jak menel spod sklepu z piwem ubrany w programie graficznym w jakiś garniak... przechodząc obok takiego plakatu bałbym się że zaraz wyskoczy z tekstem "Kerowniku daj 2 zł na wino"
Nie ważne co trafi do internetu... I tak przerobią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów