Dobra muzyka i ekstra bajka z dzieciństwa.
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
"Muzyka elektro" to oksymoron. Muzykę tworzą utalentowani ludzie za pomocą instrumentów a nie jakiś lamus, który siedzi przed komputerkiem i klika sobie myszką w programie. To elektroniczne gówno nie zasługuje na miano muzyki.
a gardzę komercją. Muzyka ma wypływać z serca - bez względu na gatrunek - a nie podążać za kasą
Zresztą hipokryto "beka" też jakoś nie po polsku, nie? Tak samo jak "gimbus" (tak, przeglądałem twoje posty nędzny ludzki bycie ).
P.S. patriotyzm też pochodzi z innego języka (łacina) jakbyś chciał wiedzieć.
Nie masz co robić to się rozbierz i ubrania pilnuj, za moich czasów na informatyce nie było nawet internetu, ale co takie zero może o tym wiedzieć.... Skoro przeglądałeś moje posty to możesz także być pewny, że na większość tego typu zaczepek byłych gimnazjalistów nie zwykłem reagować, dla ciebie jednak zrobiłem ten wyjątek.
p.s. Co innego jest używanie wyrazów obcych, a co innego używanie wyrazów obcych w ich czystej formie, ale o tym akurat ty pojęcia też mieć nie możesz.