Dzień jak co dzień
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proponuję w tym temacie zamknąć opcję dodawania komentarzy.
Zgadzam się
ej kozaki stawiam bilet do iranu każdemu, kto poleci tam i założy na ulicy koszulkę z podobnym obrazkiem, tylko zamiast krzyża będzie półksiężyc...i co dzielne kurwy? kto chętny? katolicy trzymają jednak poziom, bo ja na ich miejscu przypierdoliłbym śmieciowi, który obraża to w co wierzę.
Kurwa, Sadistic.pl wszyscy śmieją się z martwych płodów, Żydów, Polityki, kobiet z kutasami i masowych mordów, a gdy chodzi o jakiś pierdolony obrazek przedstawiający ludzika szczającego na krzyż (symbol śmierci, bo tym de facto były krzyże) to wszyscy wielce poruszeni i oburzeni.
Ogarnijcie się albo wypad na katolik.pl/
Ogarnijcie się albo wypad na katolik.pl/
@up
To załóż forum 'Pan kapitan' gdzie wszyscy będą się śmiali z tego z czego Ty chcesz i oburzali tym co Ty. Właściciel forum się kurwa znalazł.
To załóż forum 'Pan kapitan' gdzie wszyscy będą się śmiali z tego z czego Ty chcesz i oburzali tym co Ty. Właściciel forum się kurwa znalazł.
Heh to tylko znaki religijne, ludzie ogarnijcie się Tak pierdolicie że nergal podarł biblie, omg niech podrze koran jak kozak. Powiem tyle, był filmik gdzie koleś zrobił sok z koranu i co?? Ani artykułu o nim nie zrobiono
ojej.. za chwilę zaczną się ciskać na siebie "katole" i "antykatole"
ostrzegam - będę warnować za niegrzeczne odzywki. bądźcie tak mili i trzymajcie się tematu jakim jest obrazek, a nie przekrzykiwanie się wzajemne.
ostrzegam - będę warnować za niegrzeczne odzywki. bądźcie tak mili i trzymajcie się tematu jakim jest obrazek, a nie przekrzykiwanie się wzajemne.
Pierdolicie, że nikt nie ma odwagi sprofanować islamu a na necie roi się od filmików, w których ludzie palą koran, śmieją się z mahometa i ostro krytykują muzułmanów i ich religię.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nie wiem po co ta wojna ateiści vs katole ? różnica jest tylko taka że ateiści mają racje.
kaziolord napisał/a:
Nie wiem po co ta wojna ateiści vs katole ? różnica jest tylko taka że ateiści mają racje.
jesteś takim autorytetem i ekspertem w kwestii orzekania czy bóg istnieje, jak twój tata był w kwestii antykoncepcji kiedy chciał zaliczyć jeden szybki niezobowiązujący numerek z twoją mamą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów