Kapeć wylądował na szybie więc wiadomo jak to się skończyło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
"Latający kapeć : Zwiastun śmierci" - Zajebisty tytuł na film pełnometrażowy
""Latający kapeć to zwiastun śmierci""
A mi się, wydaje że to jakiś nowy format reklamy. Coś ten but tak za dobrze wylądował...to może być jakieś CGI
O takie hasło. Ty jesteś połamany lub zginiesz....ale twoje buty nadal pozostają całe. Twoi bliscy mogą je nosić a ty jesteś zawsze przy nich.
A mi się, wydaje że to jakiś nowy format reklamy. Coś ten but tak za dobrze wylądował...to może być jakieś CGI
O takie hasło. Ty jesteś połamany lub zginiesz....ale twoje buty nadal pozostają całe. Twoi bliscy mogą je nosić a ty jesteś zawsze przy nich.
to ten but co go podczas awantury w 2014 z autobusu wyrzucili w końcu wylądował
Stąd się wzięła nazwa Air Max
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów