📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Dobrze że mam drewna najebane w szopie
Ale syf. nie ogladac!
chyba nie mam YT by takie śmieci dla popularności oglądać
To ma już piętnaście lat, jak nie lepiej. Wrzuciłeś to z okazji jakiejś rocznicy?
Sanczer001 napisał/a:
Ja mam 15 kubików. I jeszcze 7 dębiny zamówione. Nie dam kurwom 3 koła za węgiel...
Zima 1941 była wyjątkowo mroźna. Żydzi wesoło trzaskali w kominku.
Jakby tu były jakieś ujęcia z masowych mordów (wiadomo kogo .XD), wyzwalania obozów koncentracyjnych, największych bitew. To podkład pasowałby jak Bihme .XD a tak jest lypa. Jedynie Hitler z głosiem misia jakoś rekompensuje to mainstreamowe dzieło.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ja mam 15 kubików. I jeszcze 7 dębiny zamówione. Nie dam kurwom 3 koła za węgiel...
Czemu dąb? Kupa garbników i kwasów, do tego przydało by się długo sezonować. Buk, grab... ale dąb? I weź to rąb.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Sanczer001 napisał/a:
Ja palę śmieciami, starymi oponami oraz niepotrzebnymi ubraniami. Ale węgla za cholerę bym nie włożył do pieca, jest nieekologiczny oraz tworzy smog. Trzeba dbać o jakość powietrza.
Brakło scenki do słów "lepimy bałwanka"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów