Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prezes NBP pierdoli o nieprzebranych ilościach gotówki.
W TVPis gadajo, że wszyscy na świecie nam zazdraszczajo.
W końcu ktoś im uwierzył i przybył do tego PISowskiego raju.
Ale tu kurwa zamknięte!!!
Ciekawe co się stanie jak sypnie śniegiem i zrobi się minus 20. Czy oni są świadomi, że w takiej temperaturze osoba nieprzyzwyczajona do takich temperatur nawet w zimowej kurtce zamarznie przez noc jeśli zaśnie.
Jedynym pocieszeniem jest to, że nawet jak jacyś przedostają się przez tę granicę to absolutnie nie są zainteresowani pobytem w naszym kraju - uciekną do Niemiec/Szwecji/Holandii/Francji/Belgii. Nawet jak ich Niemcy odwiozą z powrotem za Polską granicę to oni znowu będą próbowali tam wrócić.
Ciekawe co się stanie jak sypnie śniegiem i zrobi się minus 20. Czy oni są świadomi, że w takiej temperaturze osoba nieprzyzwyczajona do takich temperatur nawet w zimowej kurtce zamarznie przez noc jeśli zaśnie.
Taa o potem tsue dopierdoli kolejny milion kary dziennie za niedopilnowanie inżynierów czym na pewno złamiemy praworządność.
Tu nic nie jest przypadkowe. Nie oszukujmy się że za tym stoi Putin któremu rządy pisu są na rękę bo kłóci się z całą Europą i robiąc zadyme w Unii Europejskiej dodatkowo tez psuje relacje z USA. A że poparcie pisu spada to co wujek Władimir robi? Wysyła imigrantow do Polski bo wie Polacy ich nie lubią i pis zyzksa w sondażach a opozycja straci za chęć ich przyjęcia. Dzieki temu pis się umocni i Putin znowu będzie miał cichego wspólnika w UE
O kurwa
O kurwa
Nie od dziś wiadomo że Rosja finansuje europejską prawicę, z piwnicy wylazles po 15 latach?
Nie od dziś wiadomo że Rosja finansuje europejską prawicę, z piwnicy wylazles po 15 latach?
To teraz pis został prawicą
Będzie wojna
Bo mi się nudzić zaczyna.
Huja sobie w młynek wsadź
Tu nic nie jest przypadkowe. Nie oszukujmy się że za tym stoi Putin któremu rządy pisu są na rękę bo kłóci się z całą Europą i robiąc zadyme w Unii Europejskiej dodatkowo tez psuje relacje z USA. A że poparcie pisu spada to co wujek Władimir robi? Wysyła imigrantow do Polski bo wie Polacy ich nie lubią i pis zyzksa w sondażach a opozycja straci za chęć ich przyjęcia. Dzieki temu pis się umocni i Putin znowu będzie miał cichego wspólnika w UE
Czyli będzie strzelane... mam taką nadzieję bo lokalne wideo w beżowym kolorze bum przyjął
Plus info odnośnie strzelania do nich przez służby nasze - w normalnej sytuacji dałoby się to umotywować - na dzień dzisiejszy jest BEZWZGLĘDNY zakaz użycia broni palnej w stosunku do tego tałatajstwa (przynajmniej przez wojsko) - można tylko gazu użyć i na przekopy ich brać. Sprawdzone info - wujek trzy belki , trzy gwiazdki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów