Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież oni tylko przelotem przez polske do Niemiec
Poco te mory ten haos
przecież oni tylko przelotem przez polske do Niemiec
Bo zgodnie z prawem z Niemiec będą odesłani do Polski a Polska nie da rady odesłać ich na Białoruś i będziemy zmuszeni ich u siebie zostawić.
A co powiedziała dzisiaj ochojska? Żeby brać ich jak leci, bo nawet jeżeli tylko 20% będzie pracować to i tak będzie się nam opłacać, czaicie kurwa?
Bo zgodnie z prawem z Niemiec będą odesłani do Polski a Polska nie da rady odesłać ich na Białoruś i będziemy zmuszeni ich u siebie zostawić.
A co powiedziała dzisiaj ochojska? Żeby brać ich jak leci, bo nawet jeżeli tylko 20% będzie pracować to i tak będzie się nam opłacać, czaicie kurwa?
Ta Ochujała to już całkiem ochojska.
I cieszę się tylko, że nie ma mnie w pobliżu, bo jednak dzieciaków szkoda, zwłaszcza takich trzymanych z daleka od bezstresowego wychowania.
@mygyry
Post factum to każdy mądry. Nie lubię imigrantów, ciapatych, ukrów, pedałów i Was, bo ja mało ludzi lubię. Ale zwykły uchodza spierdalajacy od reżimu takiego czy srakiego to nie jest mój wróg. Wrogiem jest ten odsetek zjebów, co napływa z normalnymi. I brak chęci asymilacji.
Więc jakkolwiek szkoda ludzi, to trzeba pilnować własnego interesu i ich nie wpuszczać.
@mygyry
Post factum to każdy mądry. Nie lubię imigrantów, ciapatych, ukrów, pedałów i Was, bo ja mało ludzi lubię. Ale zwykły uchodza spierdalajacy od reżimu takiego czy srakiego to nie jest mój wróg. Wrogiem jest ten odsetek zjebów, co napływa z normalnymi. I brak chęci asymilacji.
Więc jakkolwiek szkoda ludzi, to trzeba pilnować własnego interesu i ich nie wpuszczać.
Połowa naszych polityków myśli raczej per rectum
Jebać tych suchoklatesów z pakistanu, ja tam się ich nie boję
Powyżej Warszawy jest jakieś getto dla nich, znajomy był w okolicy na rybach. Kilku ciapatych z kosami poprosiło o sprzęt wędkarski. Co zrobiłbyś, przyjebał im z karate, czy kanapkami z szynką straszył?
Połowa naszych polityków myśli raczej per rectum
Nie mam zdania, nie umiem oddzielić propagandy od prawdy, za daleko od tej prawdy jestem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów