Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu nic nie jest przypadkowe. Nie oszukujmy się że za tym stoi Putin któremu rządy pisu są na rękę bo kłóci się z całą Europą i robiąc zadyme w Unii Europejskiej dodatkowo tez psuje relacje z USA. A że poparcie pisu spada to co wujek Władimir robi? Wysyła imigrantow do Polski bo wie Polacy ich nie lubią i pis zyzksa w sondażach a opozycja straci za chęć ich przyjęcia. Dzieki temu pis się umocni i Putin znowu będzie miał cichego wspólnika w UE
Tylko jedna rzecz, skoro pisowi spada i Putin wysyła migrantów na pomoc to dlaczego opozycja robi wszystko, żeby pisowi urosło?
Czy wiadomo kto to jest?
Skąd wiemy że PiS nie dogadał się na taką prowokacje z Białorusią za kasę? Bo jak widać goście stoją na Białorusi, nadupcaja patykami w płot, rzuca kamieniem i to wszystko. Nie próbują nawet się wdzierać siła i przechodzić. Wygląda jak ustawka pod paski grozy TVP o dzikich hordach stojących u naszych bram i łaknących cipek polskich niewiast do zgwałcenia.
Polskie służby albo są nieprzygotowane albo wiedzą że to fikcja bo nigdzie nie widać sprzętu do tłumienia zamieszek. Nie ma polewaczek, nie ma lrad. Kurwa nie mają nic. Jak te hordy wejdą do ich wdepcza w ziemię.
Wszyscy pamiętamy sfabrykowane fakty i konferencje naszych asów ze spec służb jak pokazywali zdjęcia jak rżną konia i zdjęcia pedofilskie że niby znalezione na telefonach i kartach w środku lasu a okazalo się że zdjęcia są ogólnodostępne na google.
Nie ma tam niezależnych dziennikarzy więc my nie wiemy czy to co pokazuje PiS to nie jest jedna wielka ściema?
Wszystko wygląda jako kolejna wygodna zasłona dymna dla PiS który maskuje swoje kolejne przewały i karmi swój ciemny lud kiełbasa wyborcza jakimi oni są obrońcami ojczyzny.
Nie neguje że to są fakty ale mam dużo wątpliwości bo PiS jest zdolny do każdego kurestwa żeby utrzymać władze.
Ja mam szereg wątpliwości.
Czy wiadomo kto to jest?
Skąd wiemy że PiS nie dogadał się na taką prowokacje z Białorusią za kasę? Bo jak widać goście stoją na Białorusi, nadupcaja patykami w płot, rzuca kamieniem i to wszystko. Nie próbują nawet się wdzierać siła i przechodzić. Wygląda jak ustawka pod paski grozy TVP o dzikich hordach stojących u naszych bram i łaknących cipek polskich niewiast do zgwałcenia.
Polskie służby albo są nieprzygotowane albo wiedzą że to fikcja bo nigdzie nie widać sprzętu do tłumienia zamieszek. Nie ma polewaczek, nie ma lrad. Kurwa nie mają nic. Jak te hordy wejdą do ich wdepcza w ziemię.
Wszyscy pamiętamy sfabrykowane fakty i konferencje naszych asów ze spec służb jak pokazywali zdjęcia jak rżną konia i zdjęcia pedofilskie że niby znalezione na telefonach i kartach w środku lasu a okazalo się że zdjęcia są ogólnodostępne na google.
Nie ma tam niezależnych dziennikarzy więc my nie wiemy czy to co pokazuje PiS to nie jest jedna wielka ściema?
Wszystko wygląda jako kolejna wygodna zasłona dymna dla PiS który maskuje swoje kolejne przewały i karmi swój ciemny lud kiełbasa wyborcza jakimi oni są obrońcami ojczyzny.
Nie neguje że to są fakty ale mam dużo wątpliwości bo PiS jest zdolny do każdego kurestwa żeby utrzymać władze.
Haha widzę, że włączyłeś myślenie
dorzeczy.pl/opinie/223840/kolejna-kuriozalna-teoria-giertycha-pis-doga...
Bierz ich rudy cwelu do siebie na chatę, bardzo proszę pomóż im zamiast kłapać tym przecwelonym dziobem.
Haha widzę, że włączyłeś myślenie
Przepraszam ale rynsztokowe media pisowskie to nie są dla mnie źródła dowodów.
Kolejne pytanie. Gdzie są kibole obrońcy ojczyzny? Gdzie są wojownicy Maryi i nacjonaliści? Wszystkie te grupy deklarowały, że dla Polski dadzą się poćwiartować i wskoczą w ogień. Jakoś nie widzę kolejek pod WKU.
Granica jest granicą i każdy kto ośmieli się nielegalnie ją przekroczyć powinien liczyć się ze stanowczą reakcją.
To kiedyś była norma, nie wiem co się pojebało na tym świecie że dzisiaj ogromny tłum obcokrajowców może bezkarnie i nielegalnie sobie włazić do sąsiedniego państwa pod pretekstem ucieczki z kraju...
Przepraszam ale rynsztokowe media pisowskie to nie są dla mnie źródła dowodów.
Kolejne pytanie. Gdzie są kibole obrońcy ojczyzny? Gdzie są wojownicy Maryi i nacjonaliści? Wszystkie te grupy deklarowały, że dla Polski dadzą się poćwiartować i wskoczą w ogień. Jakoś nie widzę kolejek pod WKU.
A czym właśnie jest WOT? Cieszę się, że tego naczelnego adwokata POwskich kmiotów uważasz za rynsztok.
A czym właśnie jest WOT? Cieszę się, że tego naczelnego adwokata POwskich kmiotów uważasz za rynsztok.
Hahaha jasne.
Hahaha jasne.
O żeś podyskutował.
To odpowiedz mi dlaczego te tuskowe kmioty robią wszystko, żeby pis miał większe poparcie to mnie bardziej ciekawi.
A rozumiem, że fale imigrantów pis zorganizował również do Grecji, Hiszpania, Turcji, Węgry, Litwę Łotwe?
No popatrz chyba jesteśmy światowym importerem.
Jesteś kurwa błyskotliwy jak hindus na linii wysokiego napięcia i udowadniasz to kurwa ciągle.
Ja mam szereg wątpliwości.
Czy wiadomo kto to jest?
ty kurwa naprawdę jesteś jebanym trollem,
nie znasz Polskiej natury ułomku czerwony,
nie wiem, bo czasem myślę że od tych prowokacyjnych , pisanych przez ciebie tekstów dają ci ruchać kozy za darmo,
ale wiedz,
że Polacy to specyficzny naród,
możemy się żreć ale między sobą, ale co to wolność to wiemy,
OK już się wysrałem na ciebie, masz 50 groszy
O żeś podyskutował.
To odpowiedz mi dlaczego te tuskowe kmioty robią wszystko, żeby pis miał większe poparcie to mnie bardziej ciekawi.
A rozumiem, że fale imigrantów pis zorganizował również do Grecji, Hiszpania, Turcji, Węgry, Litwę Łotwe?
No popatrz chyba jesteśmy światowym importerem.
Jesteś kurwa błyskotliwy jak hindus na linii wysokiego napięcia i udowadniasz to kurwa ciągle.
Zapytaj tuskowych kmiotow.
Tamte fale były Podyktowane warunkami szczególnymi lokalnymi. Doszło do arabskiej wiosny ludów. To co teraz ma miejsce w Polsce to jest prowokacja Łukaszenki za którą prawdopodobnie stoi Rosja. Wszyscy wiedza że Macierewicz jest ruskim agentem. Kaczyński prawdopodobnie tez więc wszystko może być dogadane.
ty kurwa naprawdę jesteś jebanym trollem,
nie znasz Polskiej natury ułomku czerwony,
nie wiem, bo czasem myślę że od tych prowokacyjnych , pisanych przez ciebie tekstów dają ci ruchać kozy za darmo,
ale wiedz,
że Polacy to specyficzny naród,
możemy się żreć ale między sobą, ale co to wolność to wiemy,
OK już się wysrałem na ciebie, masz 50 groszy
Chuja Polacy wiedza co to wolnosc. Jakby wiedzieli to pis juz by od dawna nie rządził.
Zgadzam się z tobą że Polacy to naród szczególny nie ma nigdzie na świecie drugiego takiego narodu który jest tak skłócony w którym jest tyle nienawiści kurestwa złodziejstwa i gdzie jest takie pierdolone religijne oszołomstwo jak tutaj. Nie wiem w ogóle jak ten kraj jeszcze funkcjonuje jak on jest tak spierdolony.
Najgorsze jest że siedzimy w tym wszystkim gównie po uszy a takie debile jak ty się cieszą z Polski narodowej kurwa głosują na tych PiSowskich kurwa kretynów
Doszło do arabskiej wiosny ludów. To co teraz ma miejsce w Polsce to jest prowokacja Łukaszenki za którą prawdopodobnie stoi Rosja. Wszyscy wiedza że Macierewicz jest ruskim agentem. Kaczyński prawdopodobnie tez więc wszystko może być dogadane.
Ta twoja wiosna ludów trwa non stop, ale mogłeś nie zauważyć, bo jak sam stwierdziłeś czytasz tyko bardzo obiektywne media.
Póki co to nakręcenia tego biznesu i odbierania niezliczonej ilości chuj wie kogo dąży nasza "antyrosyjska" opozycja, bardzo to ciekawe.
Pominąłeś jeszcze erdogana.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów