18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Legalizacja
Gebofon • 2014-02-18, 12:08
Zastanów się 2 razy!

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
E................m 2014-02-18, 12:11 114
Wstrzykiwane narkotyki - marihuana.
Zgłoś
McMenel 2014-02-18, 12:12 18
Hahaha. Przecież Krawczyk tak samo dawał sobie w palnik.... Zresztą można dać przykład Ronniego Wooda który nie dość że zaliczył prawdopodobnie każdą istniejącą substancję psychoaktywną to jeszcze żyje gra i się bawi...
Zgłoś
zakart 2014-02-18, 12:15
Ciekawe co wstrzykiwał Noe. Żył ponoć 950 lat...
Zgłoś
repowski 2014-02-18, 12:17 33
mam 33 i jaram dalej, magik był po prostu jebanym amatorem
Zgłoś
snajperwoknie 2014-02-18, 12:26 5
Koleś na drugim zdjęciu sobie benzyne wstrzykiwał ? dobrze że nie pił prosto z dystrybutora.
Zgłoś
Suka_Blyat 2014-02-18, 12:46 20
Tak dalej jestem za legalizacją bo chuja mnie obchodzą ćpuny, które i tak zdobędą to co chcą, a normalni ludzie nie tkną pierwszego lepszego gówna
Zgłoś
rekin84 2014-02-18, 12:48 2
A co powiesz na temat Rolling Stones albo Ozziego?
Zgłoś
N................o 2014-02-18, 12:49 2
Powiedzcie mi, że to nie jest na poważnie...
Zgłoś
SalvaCzoko 2014-02-18, 12:54 5
Wiecie co, marihuanna nie jest tak bardzo szkodliwa w małych dawkach, ale jeśli kurwa to zalegalizują to kto będzie kontrolował kto ile tego ćpie? Nie będę już się rozpisywał, ile te gówna by poszło na lewo.
Tytoń może i jest bardziej szkodliwy, ale nie spowoduje że zachce się skakania z 10 piętra.
Zgłoś
Gebofon 2014-02-18, 12:58
@up
9 piętra, ale racja..wychodzi na to samo

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Fifka 2014-02-18, 13:01 4
Że niby krawcok nie ćpa? Nie ze mną te numery.
Zgłoś
Kluposz 2014-02-18, 13:10
Let the flame begin.
Zgłoś
Tamtaramtam 2014-02-18, 13:20 3
Mega pierdolnięty ten post. Właśnie tacy jak Ty na temat używek nie powinni wypowiadać się wcale.
Wkurwiłeś mnie. Dobrze, ze została mi jeszcze ćwiartka wódki z weekendu. Teraz sobie siądę i zapodam w żyłę zanim mi ta wóda wywietrzeje.
Zgłoś
demobil 2014-02-18, 13:20 6
fakt.pl/Hulaszcze-lata-mlodosci-Krzysztofa-Krawczyka,artykuly,219467,1.html
Krzysztof Krawczyk lubował się kokainie. Więc przestań pierdolić głupoty. Co to za wklejanie czegoś z demotywatorów ? Wypierdalać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów