18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Legła Warszawa
frankenstein • 2013-12-08, 23:35
Po ostatnich porażkach legii przypominał mi się taki kawał

Wchodzi facet z psem do baru i zamawia piwo. Nagle pies szczeka dwukrotnie.
– Oho, znowu Legia przegrała – mówi do barmana
– Skąd pan to wie? – pyta zaskoczony pan zza lady
– Kiedy mój pitbul szczeka dwa razy, to znaczy, że Legia przegrała. Zawsze się to sprawdza – odpowiada klient
– A kiedy wygrywa? Co pies wtedy robi? – pyta ponownie barman
– Nie wiem, mam go dopiero od trzech lat.

jak suche to macie piwo:

ps
przypomniał mi się jeszcze jeden

Juventus Turyn jest nazywany Starą Damą
Legia jest nazywana Starą Kurwą
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w................2 2013-12-08, 23:42 86
No ze Juve tak nazywaja to wiadomo,a dlaczego Legie mieliby nazywac jak twoja stara???no nic,nie wnikam,matki przeciez sobie nie wybierales...
Zgłoś
Scareface101 2013-12-08, 23:56 4
Piwo za cycki
Zgłoś
n................e 2013-12-09, 0:10 30
powiedz jakiemu gównu kibicujesz, dopiero pośmiejemy się. A Legia jest obecnym mistrzem Polski, zdobywcą pucharu Polski i jedyną drożyną w europie z Polski (reszta dawno odpadła z pasterzami).
Zgłoś
ukcioo 2013-12-09, 0:39 35
nieodwracalne napisał/a:

[...] drożyną [...]

Zgłoś
frankenstein 2013-12-09, 1:01 41
nieodwracalne napisał/a:

powiedz jakiemu gównu kibicujesz, dopiero pośmiejemy się. A Legia jest obecnym mistrzem Polski, zdobywcą pucharu Polski i jedyną drożyną w europie z Polski (reszta dawno odpadła z pasterzami).

nie kibicuje żadnej "drożynie" z naszej ligi... bo syf mamy nie ligę. Piłkarze zarabiają kokosy(na krajowe warunki) a grają piach.

Co do legii no fakt mistrz gównianej ligi + rekordzista ligi europejskiej pod względem strzelonych bramek! Całe 0

boli dupka że się z was cała Polska śmieje? Ale spoko słyszałem że od zimy przychodzi super zawodnik Trybson przynajmniej zademonstruje wam jak gąski ogarniać
Zgłoś
lp_qwerty 2013-12-09, 2:05 9
@wolf82 za pocisk po matce chuj ci w dupę psie i marsz do kąta
Zgłoś
joystik1337 2013-12-09, 2:11 52
Bardziej żałośni od Legii chyba są jej kibice, którzy sypią tekstami - Legia mistrz ! Legia to, Legia tamto... Tak się składa, że jeżeli nie strzelą bramki z Apollonem w czwartek, to będzie to najgorszy klub w historii LE. Wyżej srał niż dupę miał - idealne określenie dla tego zespołu. Podskakują rezerwom Lazio, a dostają wpierdol od Podbeskidzia.
Zgłoś
Frycoslaw 2013-12-09, 2:12 3
Zwiślackie pieski, Kraków jest nasz!
Tylko Cracovia!
Zgłoś
Vante 2013-12-09, 2:13 4
Jak czytam wasze nieśmieszne i debilne dyskusje to dochodzę do wniosku że przydałyby się skany dowodów, ewentualnie zgoda od rodziców przed dodaniem komentarza.
Zgłoś
pan_lektor 2013-12-09, 2:44 5
Mam prośbę - zorganizujcie gdzieś na odludziu ogólnopolską ustawkę kibiców wszystkich drużyn, z każdej ligi, bo i tak o sport wam nie chodzi. No i przy wejściu zrzuta co łaska, żeby ktoś was posprzątał.
Zgłoś
artis1990 2013-12-09, 2:53 8
Jak bardzo trzeba być ograniczonym aby jechać po Legii kibicując dla przykładu Wiśle czy Ruchowi. Ja rozumiem, że nie każdy z was na dwucyfrowe IQ i głównie w Polsce ważniejsza jest nienawiść do wrogiego klubu, aniżeli miłość do własnego... ale śmiejąc się z obecnego mistrza Polski i ujmując im zasługi nie robicie nic dobrego dla własnego klubu. Bo co w takim razie można powiedzieć o Górniku Zabrze skoro jest niżej w tabeli od tak słabej Legii? Czegobyście nie napisali to i tak wasze kluby są gorsze, więc się zastanówcie.

Niestety różnica 3% między DNA człowieka a DNA szympansa w wielu przypadkach ledwo coś daje :]
Zgłoś
o................n 2013-12-09, 2:54 1
Ja to bym Trybsona dał w ataku, Pawła w pomocy, Wojtka w obronie, a Mariusza na bramce. Dodać jeszcze 7 jakichś "zawodników" z osiedlowego klubu Gwiazda im. Włodzimierza Lenina w Ełku i tytuł mistrza Polski masz w kieszeni
Zgłoś
authorius21 2013-12-09, 3:16 3
frankenstein napisał/a:

Co do legii no fakt mistrz gównianej ligi + rekordzista ligi europejskiej pod względem strzelonych bramek! Całe 0

Jakie 0 ? Przeciez Dossa Junior samoboja pierdolnal ;d
Zgłoś
frankenstein 2013-12-09, 3:32 1
authorius21 napisał/a:

Jakie 0 ? Przeciez Dossa Junior samoboja pierdolnal ;d

przepraszam zapomniałem tak więc -1 MINUS JEDEN

buuahhhaaaaaa

a co do kibicowania ... cholera nie ma komu kibicować u nas lidze ... kiedys była Wisła --- albo Groclin(ktoś pamięta mecz z Man city?) jeszcze wcześniej to wiadomo ... ale cholera mamy 2013 i żadnych perspektyw... za dużo chyba fify przed kompem za mało kopania po podwórkach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem