Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Lekarz
mam3zl • 2022-07-18, 22:37
Młode małżeństwo u lekarza

- Dzień Dobry przyszłym rodzicom. Mam już wyniki badań dziecka.
- Doktorze, zanim pan coś powie. Ustaliliśmy, że nie chcemy poznać płci dziecka.
-Ależ oczywiście- śmieje się lekarz- a więc "To", nie oddycha.
Zgłoś
baronturbina 2022-07-18, 22:41 6
Zgłoś
dance4life 2022-07-18, 22:44 3
mam3zl, juz sie boje co bedzie jak bedziesz mial 6 zl...
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-07-18, 22:47 15
Byłoby dobre, gdybyś tego nie spierdolił. Jak ma oddychać w bebechach? Dopiero po tym jak wyskoczy z dupy, może oddychać lub nie.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
pazuzu 2022-07-18, 23:07 3
KapejloneK napisał/a:

Byłoby dobre, gdybyś tego nie spierdolił. Jak ma oddychać w bebechach? Dopiero po tym jak wyskoczy z dupy, może oddychać lub nie.

Nie do końca, oddycha tzn wciąga do płuc płyn owodniowy
Zgłoś
Wombat212 2022-07-18, 23:33
KapejloneK napisał/a:

Jebany czepiajacy się rzep - weź w swoim pustym łbie wstaw nie oddycha i nie żyje. Oczywiście nie znajdziesz różnicy jak swojego poczucia humoru pedale
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-07-18, 23:57 2
Wombat212 napisał/a:

Jebany czepiajacy się rzep - weź w swoim pustym łbie wstaw nie oddycha i nie żyje. Oczywiście nie znajdziesz różnicy jak swojego poczucia humoru pedale

Kmiotek który pokłada się ze śmiechu gdy jego kumpel z roboty puści bąka, będzie mi pierdolił o poczuciu humoru
Weź ty się pieniaczu jebnij w łeb.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
stopwar 2022-07-19, 4:59 7
@baronturbina

Zgłoś
skywalker75 2022-07-19, 5:04
KapejloneK napisał/a:

Ehe... tzn stara cię wysrała i wyskoczyłeś z dupy ?

czarna fortuna
Zgłoś
35i 2022-07-19, 5:08 2
Tu się zaczyna robić klub Masztalskiego. Niedługo będzie można wydać książeczkę "300 kawałów u cioci na imieninach".
Zgłoś
superslavo 2022-07-19, 6:52
Suche w chuj. Przyszło rodzice , martwego płodu ?
Zgłoś
A................a 2022-07-19, 7:40 1
Sadistic zmienił się w portal z hujowymi dowcipami dla łysych januszów... Autor to pewnie ten co pytał, czy w ciąży można na basen, bo się bał, że jak jego Grażyna dupę zamoczy to bachor się utopi. Ja jebię, poziom debili z podstawówki co to rechoczą, że strona 69 albo "penis"...
Zgłoś
Sagrs 2022-07-19, 8:32 5
Pojebane z family guy'a
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-07-19, 10:13
skywalker75 napisał/a:

Ehe... tzn stara cię wysrała i wyskoczyłeś z dupy ?

Nie bijcie się o te parę centymetrów
Zgłoś
Mendaszek 2022-07-19, 11:07 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów