Chyba lekarze muszę się przekwalifikować, z taką konkurencją nie ma szans. No chyba że będą leczyć złoczyńców
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomijając wszystko inne to co to kurwa 40 praw rytu?
Co do reszty to albo gościowi wyjebać kilka gongów w mordę albo zgłaszać szarlatana na policję.
Co do reszty to albo gościowi wyjebać kilka gongów w mordę albo zgłaszać szarlatana na policję.
"Nie leczę złoczyńców"
Przynajmniej uczciwy i z zasadami.
Przynajmniej uczciwy i z zasadami.
Chuja się zna, albo statystykę podbija. Półpasiec i ospa to ten sam wirus, tylko utajony. Po przejściu ospy tak naprawdę nosisz zmutowane wirusy w organizmie, które mogą wywołać później półpaśca.
Powinno być
- PÓŁPASIEC / OSPA
Powinno być
- PÓŁPASIEC / OSPA
Kurwa, Ryszart Swetru dorabia po godzinach?!?!?!?!?!
Zdziwicie się jaka kolejka debili ustawia się do takiego czarnoksiężnika.
profesjonalista! zwróci cipy!
Odnoszę wrażenie, że na chwilę obecna tacy jegomoście jak i wróżbicie mają coraz większy popyt a równocześnie pluje się na kościół, ludzie to debile...
Abraxus napisał/a:
Zdziwicie się jaka kolejka debili ustawia się do takiego czarnoksiężnika.
Zdziwić to ja się mogę ale jeśli się do niego nie zgłosi kolejka debili.
Z czasem coraz mniej rzeczy mnie dziwi.
@CoJaTamKurwaWiem - jakiś uprzedzony jesteś do ryśka, rozumiem że coś ci zrobił? Pewnie wprowadził jakąś ustawę która ci przeszkadza, ale zaraz rysiek chuja może, a skoro w sejmie ma chuja do gadania i nic nie może zmienić to zapewne jesteś taki uprzedzony bo zbolcował Cię w kakao i teraz jest ci przykro bo takie rzeczy to tylko "król jarosław Polskę zbaw" może ci robić
och te jebane lewaki PISowskie ostatnio wszędzie ich pełno
och te jebane lewaki PISowskie ostatnio wszędzie ich pełno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów