Rozumiem że cwaniak popełnił wykroczenie jadąc pasem do skrętu i przez wysepkę, ale brudas z tira nie dość że spowalnia ruch to jeszcze bawi się w szeryfa w momencie gdy srebrny rycerz jedzie już "legalnie". Tiry na lewym pasie to zmora Polskich autostrad, powinni tego zabronić.
Co ty pierdolisz!!
Dobrze jechal, mial tylko jeden pas do jazdy prosto, jak kurwa miał jechać?? Jak juz mogl chcial zmienic na prawy, po prostu nie spodziewal sie ram tego durnia i tyle
Co ty pierdolisz!!
Dobrze jechal, mial tylko jeden pas do jazdy prosto, jak kurwa miał jechać?? Jak juz mogl chcial zmienic na prawy, po prostu nie spodziewal sie ram tego durnia i tyle
Równie dobrze srebrny mógł się tam znaleść po włączeniu do ruchu za wysepką. Skoro uważasz że go nie widział to niech wypierdala do innego zawodu...
P. S. Byłeś kiedyś na jezdni?
Równie dobrze srebrny mógł się tam znaleść po włączeniu do ruchu za wysepką. Idz spać już lepiej.
Tak kurwa, i dlatego ten z tira mial jechać nieistniejącym pasem, przecież napisałem ze przez nieuwagę go przytarl. Lepiej zobacz raz jeszcze ten film i pomyśl co tam sie stalo
Tak kurwa, i dlatego ten z tira mial jechać nieistniejącym pasem, przecież napisałem ze przez nieuwagę go przytarl. Lepiej zobacz raz jeszcze ten film i pomyśl co tam sie stalo
Nie chce mi sie.
P.s. nie zesraj się
P. S. Byłeś kiedyś na jezdni?
Nom, i dlatego wiem, że pojazd ciężarowy z prawej ma olbrzymi martwy punk, tylko idiota tak wyprzeda.
Po drugie- nie wyprzedza sie z prawej strony
Po trzecie- to temu debilowi z prawej pas się kończył i powinien zwolnić.
Po czwarte- kierowca TIRa nawet nie musiał patrzeć w prawe lusterko- nic tam nie miało sie prawa znajdować a on normalnie w świecie jechał swoim pasem.
A teraz podaj numer prawa jazdy- sprawdzimy skąd je masz, bo egzaminu to ty raczej nie zdałeś. A potem ić być blondynkom gdzie inciej.
Po pierwsze- jak się tam znalazł po włączeniu do ruchu, to jego jebanym obowiązkiem jest ustąpić jadącemu pasem, do którego się włącza.
Po czwarte- kierowca TIRa nawet nie musiał patrzeć w prawe lusterko- nic tam nie miało sie prawa znajdować a on normalnie w świecie jechał swoim pasem.
A teraz podaj numer prawa jazdy- sprawdzimy skąd je masz, bo egzaminu to ty raczej nie zdałeś. A potem ić być blondynkom gdzie inciej.
Trafił tam głupi na głupszego.
Ad 1 nie wiem o którym piszesz aucie. Ja tam widzę 2 pasy do jazdy na wprost. Chyba że na komputerze widać coś na znakach.
Ad2 racja, ale praktyka mówi co innego.
Ad3 akcja dzieje się po tym jak się skończył i pojawił znowu. Tir przejeżdżając zapewne obczail czy nikt z prawej się nie włącza i dlatego srajtka się nie spodziewał z prawej to i w lusterka nie spojrzał
Ad4 nieprawda, patrz w lusterka motocykle są wszędzie
Podrzucam prawo jazdy
Trafił tam głupi na głupszego.
Ad 1 nie wiem o którym piszesz aucie. Ja tam widzę 2 pasy do jazdy na wprost. Chyba że na komputerze widać coś na znakach.
Ad2 racja, ale praktyka mówi co innego.
Ad3 akcja dzieje się po tym jak się skończył i pojawił znowu. Tir przejeżdżając zapewne obczail czy nikt z prawej się nie włącza i dlatego srajtka się nie spodziewał z prawej to i w lusterka nie spojrzał
Ad4 nieprawda, patrz w lusterka motocykle są wszędzie
Podrzucam prawo jazdy
Chyba w 33 roku wyszła ci ważność i musisz odnowić uprawnienia.
Oddaj prawo jazdy debilu. Wyprzedza się z prawej strony i jest to w Polsce legalne. Właśnie z prawej strony wyprzedza się cipy do Ciebie podobne. Poza tym kierowca TIRa musi spojrzeć w lusterko, czy czasem czegoś 'tam' nie ma, jak w tym przypadku. Wina zestawu ewidentna, osobówka dostałaby osobny mandat za odpierdalanie maniany na drodze. Tak czy inaczej, winny jest zestaw, bo nie upewnił się że może wykonać manewr. Coś jak przy skręcie w lewo i nagle ktoś cię wyprzedza. Czyja wina? Skręcającego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów